![]() |
|
Showbox Vitamin - uspávání diskůPokud chcete uspávat externí disk ve Stand-By, musíte v Menu Standby nastavit položku "Uplný", tedy žádné hodiny s vteřinovkou.To neni moc šikovné, chtělo by tov příštím FW rozdělit, ty hodiny jsou docela šikovné i pro uživatele PVR. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin - uspávání diskůsekundovkou! ;)Taky se ti líbí, že? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
tomikJo. Ale dnes jsem se tak natrápi s diskama, že už bych je nejraději všechny vyházel z okna.Ty nový série od WD jsou prostě problém. Musim se poohlédnout po něčem jiném. Zkusim pro začátek Verbatim, uvidíme. Jdu se kouknout na Děla z Navarone, do dnes jsem na to neměl čas...čau On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonahoj,jaky mas nazor na disky transcenddvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin - uspávání diskůzadny disky verbatim ani transcendent neexistujou. disky dela seagate, wd, hitachi,maxtor a samsung. vsechno ostatni sou jen oem vyrobciproblem bych hledal v ty redukci ktera je vevnitr tech boxu, kde prevadi to veleslavny usbecko na sata. zkuste pouzit radsi nejakej ramecek a do toho zkuste disky. nebo spis ramecky, ktery spatne intermpretujou ty uspavaci funkce Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin - uspávání diskůNo mě se na tom neuspí ani fleška, natož disk(Verbatim 2,5 "). Ráno se na tom dá usmažit vejceVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
jerryAni když si vypneš v MENU hodiny?? Tomu nevěřim.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |