![]() |
|
Habr-tnkProsím tě o posouzení:chci k stávající sestavě přidat brejle na HB a to tak,že 23,5 bude referenční+13,0 šilhat/tnk/,ale zároveň bych chtěl zachovat motor,přece jen občas točit a vyhledávat,na rf.chci dát lnb twin pro 2x tv,na HB jen 1x tv,přepinač už mám-je to uskutečnitelné bez omezení? A ještě-je vyhodnější zakoupit +aktivovat TNK přímo v polsku i platit poplatky u prodejce? /stejně tam minim. 1x měsíčně jezdím,prodejce" N"!Děkuji! /aligator,mascom 1110/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 912 |
![]() |
|
RE: Habr-tnkTNK jsem si předplatil na rok jak to bylo za 120 zl/1 měsíc 10zl,ted abys to měl 1 měsíc 10 zl by sis to musel předplatit na 24 měsícu,předplacel jsem si to v jejich punktow Tu doładujesz kartę bez problému vystaví ti doklad o trvání pžedplacení + dáš nějaký nečitelný podpis.Prodejce N nemusí vždy dobíjet TNK nebo ji prodávat!Co se týká šilhání z 23,5°E na 13°E to jsem nikdy nezkošel ale šilhám z 19,2°E na 9°E a dá se to a HOT BIRD je silnější ale na offsetce 105 cm. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Habr-tnkMám 85al,jen mi není jasne jestli se to nebude hádat,to že na 2 přístroji vypnu motor i discqet je mi jasné,naštěstí u mascomu je poloha Žádné, u aligátoru bych 23.5 natahl přes a 13.0 mimo motor,ale netuším jestli to přepne,jedině -pokus-omyl.děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Habr-tnkTo už si tam rovnou hoď 23-19-13, budeš mít lepší signál a bez točení na třech. Ale točit mezi těmito pozicemi zase netrvá tak dlouho. Téměř stejně, jako přepnutí kód. programů na některých stb.Na 85tce ti to šilhání půjde slušně, ale osobně bych se na to vybod. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
To je tenproblem ,19 mě neláká,němci jsou i na 23.5,dřív 28.5,thor ,amos,sirius-k tomu ten motor,ale stálá pozice je 23.5 a k tomu tnk,uvidím,děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Habr-tnkAle vždyť jde o ho...Max. pár kaček za dražší diseq a jedno lnb navíc.Když už ti to je líto, tak aspoň šilhej na obě. Bude to ve výsledku daleko lepší, než ta hrůza.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Hrůzato je,to máš recht,kruci kdyby ti poláci rozjeli už to dvb-t,nic takového bych nemusel vymýšlet,ale má jim to trvat 0.5-1 rok,je tu ještě jedna možnost,mám starou 70 ofs.-diseqc centauri 2.0,že bych to na HB na ten rok hodil?DĚKUJI!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Habr-tnkRaději jo :))) protože jsem s tím šilháním na obě v tom rozčilení zapomněl, že chceš ještě točit..To nevydržíš do roka tam ještě přetáčet? Takový kousek.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Ja jo,ale baba spí u otevřeného okna,zajímavé je ,když ona točí na Papriku-nic se neděje,ale to bude všude stejné :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Habr-tnk:laughing:Na to mám jen jednu odpověď: "Pro klid v rodině..." ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |