![]() |
|
Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2Na konci clanku je uvedena GB , ze jiz pouziva DVB-T2,proc tam neni taky Polsko? Co se teda pouziva v Polsku? Zene jsem koupil pred rokem a pul reciver Technomate , na kterem je uvedeno mpeg4 a dvb-t2, mylim se, nebo je jine reseni?DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
nesmysltak ten Technomate urcite zadne DVB-T2 nema :D a tezko pred rokem a pul, prvni prijimace se zacaly vyrabet letos. zatim jsou asi 2 STB na DVB-T2, plus asi 2 nebo 3 typy iDTV.to je nejake divne typove oznaceni nebo proste fake. V Polsku jede Skrzyczne DVB-T/MPEG2, nektere dalsi docasne vysilace DVB-T/MPEG4. O Polsku se v souvislosti s DVB-T2 urcite nikdy nemluvilo v dohledne dobe, tam jeste nebyli schopni zavest regulerne ani DVB-T... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2Prodejci toho namelou, papír toho snese...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2Vypada to ze jsem si zmejlil pojmy z dojmy a demonstraci s menstruaci - ten Technomate je dvb-t , ale s mpeg4, takze prijem z vysilace Śrem je bez problemu. Me spis zajima sat, nejsem takovej fanatik jako Saxon :laughing: :laughing: :laughing:DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2Niektore firmy zacali pouzivat vyraz DVB-T2 na MPEG-4 DVB-T1 prijmace. Napr. tiez aj AZBOX. V DVB-T2 akoze vysielaju anglicania, otazkou je, ci je to aj na com pozerat. Testuju skandinavci. Prdolili sa aj cesi, ale je to zatial komplet len rozpravka.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2Tož lidičky,teď sem slezl ze střechy,promočenej na kost,ale mám to ;D Použitá sestava - 2xTVD21-69 + aktivní slučovač pro fáz. dvojice. Můj "lovící" STB Schwaiger 710 ukazuje na K65 78% (na K53 78% C/N 23dB) :) Nic lepšího nebylo zatím k dispozici ;DDal bych i nějakou fotku,ale nejde to :( Tož tímto vyhlašuju konkurz na propůjčení vhodného STB (nebo ještě lépe iDTV) pro dlouhodobější test první možnosti příjmu DVB-T2 v ČR! Odměnou budiž exkluzivní právo na článek o tomtéž ;D L. |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
@XmuxMoznosti prijmu DVB-T2 v cechach su urcite ako aj na Slovensku, nekonecne.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@XmuxLibore, až bude doma (ne u mne bohužel :( ) tak to domluvíme ;-) co říkáš? toho budoucího majitele znáš, minimálně z doslechu nebo psaní po netu... kdyžtak zbytek mailama. |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizSi piš že jo ;) A už sem ti psal. "Ja" se měl u mě dneska stavit,ale volal,že nestíhá a teď už je nedostupnej.Ale určitě se na to bude chtít kouknout na spektráku,jestli mu to něco ukáže :) Kdybys měl někoho s něčím,co to umí měřit,tak ho klidně pošli. L. |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Rakousko: ORS zahájila testy v DVB-T2tak on si zobrazí max konstelační diagram na tom Unaohmu. Ale snímek nebo screen toho by mne zajímal. esi rakušáci použili to naklopení nebo nee... tak to pak nějak potestujte nebo mi napiš. víc toho asi nezměří, jestli je tam to natočení konstelace tak nezměří ani MER protože to nezdemoduluje, jestli tam není tak to možná jo, ale dál už se nedostane. |
davidkriz
![]() |
|
![]() |