![]() |
|
DIGI KartaZdravim vas chcem sa opytat dnes mi prisla nova Digi karta modra dal som ju do prijmaca a uz je tam skoro 3 hodiny a nic nenabehlo...a tam pisu ze do hodiny sa aktivuje...neviete co stym moze bit? Dik za info.. |
leokat
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: DIGI Kartasplietol si si info linku volaj na DIGI INFO. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: DIGI Kartapripadne to skús sem: http://www.digiinfo.cz/forum/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: DIGI KartaAlebo im to vráť. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: DIGI Kartato ti přišla jenom karta nebyl tam postup?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: DIGI KartaVytáhniji a znovu zasuň (správně) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
satmamKedze pise,ze pisu,ze do hodiny sa aktivuje,tak musel dostat aj nejaky list s kartouČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
leokatAko ti uz pisali vyssie...zavolaj na zakaznicku linku...tam ti budu vediet najskor povedat co s tymČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
DIGI kartaZkontroluj zda je správně vložená u Humax Digi II čipem dolu |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: DIGI KartaChvala bohu že nemám s tímhle problémy, před hodinou jsem poslal poštou celý komplet.Cslink OK R^ Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: DIGI KartaSe divím,ženě jsem to aktivoval a naběhlo během pár vteřin. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: DIGI KartaJo chová se to divně. Já mám duál, jedna karta naběhla okamžitě a druhá za 2 hodiny... |
pavelbobe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |