![]() |
|
Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIHoj všem, kteří nedávné téma četli ... problém jsem se rozhodl řešit hned v pondělí, tedy dnes, zakoupil jsem předzesilovač ( http://www.ivo-pt.cz/antenni-zesilovac-pro-dvb-t-16db-dolni-f-i6396.htm ) a vše jede na 95% sily signalu a 98% kvality. Jen pro uplnost dodavam, ze delka kabelu od anteny je cca 40m k rozdelovaci. Z tohoto rozdelovace to "leze" do dalsich mistnosti, kuchyn, loznice, koupelna, pokoj, pracovna a zaroven jeste o jedno patro nize se stejnou skladbou mistnosti. Namerene udaje byly za deste a v nejvzdalenejsim bode pripojeni od anteny. Diky vsem za rady ( i za posmivani ) ;) |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IItelka v kupelni, pekny luxus |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
@funtomasTohle je jenom vyšší střed,luxus se počítá až od připojejí také půdy,spíže sklepa,wc a altánu :8)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
mám to blběSamostatného WC (ne se sprcháčem a vanou)!!! :ogre:VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIkdyž už to zmiňuje martin5, tak jsem samozřejmě natahl připojení i na balkon, venkovního altánku a terasu. WC jsem zvažoval taky, ale to už by bylo trochu moc a myslím, že i zbytečné ... taktéž jako spíž, sklep, ale ani do garáže jsem to nenatáhnul. |
Kataluk
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIa pokud by snad někoho zajímalo, co mám v koupelně ... Panasonic TX32LZD85F. Sice už je trochu starší, ale myslím že dostačujicí. |
Kataluk
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIa neskúšal si pripojiť kábel priamo do auta? vyhodiť čelné sklo a narvať tam 50"? a k tomu do vozíka riadny kotúč koaxiálu, aby si mohol ísť aj do susedného mesta. |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IINež-li tahat tolik kabelů do tolik místností - použil bych (nebo alespoň zkusil) aktivní pokojovou anténu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIno neviem, to čo má je lepšie ako 10 malých antén. |
linomnc
![]() |
|
KatalukR^ Proč ne? On z toho jen někdo dělá vědu. Vypadá pak zajímavěji. Konec konců jsi mohl mít to samé od firmy např. Vonásek za čtyřku.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kataluka pokud by snad někoho zajímalo, co mám v koupelně ... Panasonic TX32LZD85F...to se máš čím chlubit, já myslel, že přijdeš s něčim naozaj zajímavým. Třeba: a pokud by snad někoho zajímalo, co mám v koupelně ... mám tam krásnou dlouhonohou blondýnku, která má chuť vždycky a když to náhodou nejde, tak má ještě dvojče a ta je ještě náruživější. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IITo by tam pak netahal tu televizi.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIlebo sa do tej kúpeľne musí zamykať pred starou |
linomnc
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIKdyž se pak do té koupelny zavřeš, tak potom ta TV dostává v té vlhkosti pěkně zahulit.Je to vůbec bezpečné, mít v tak rizikovém prostředí televizor? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IINe nedoporučuje se. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIvlhkost te tv vubec nevadi, nevim uz kde, ale sehnal jsem plastovy kryt primo na tuto tv, neni to ale asi nejakej obyc plast, protoze se to ani neorosi a na prvni pohled to neni ani moc videt. Tusim ze to stalo kolem 8500 |
Kataluk
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIjá mam v koupelně přenosku klasiku crt na wc LCD Senkor mohu doložit foto. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIsamosebou i s přípojkou k netu.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIno, na wc obcas zatahnu prenosnou LCD Sencor ( 18cm ) kterou pouzivam kdyz nekde neco ladim, nebo ji beru na dovolenou |
Kataluk
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IILen aby ti ten TV nepadol do vane lebo potom zažiješ takú show a uvoľnenie že ti nepomôže ani ten najvyšší hore :laughing: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIja som si na wc kúpil 12" tablet, ale bojím sa, že keď budem príliš tlačiť, tak si v zápale boja pretlačím displej |
linomnc
![]() |
|
@Radko3003právěže už mu pomůže jen ten nahoře, z tohoto světa :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@Saxon"která má chuť vždycky a když to náhodou nejde, tak má ještě dvojče a ta je ještě náruživější."čéče, víš co mně dycky zajímalo, esi když jsou jednovaječné dvojčata, esi to i dostávají ve stejnou dobu ;) to by pak teorie o náruživém dvojčeti ztroskotala... :D popravdě, s dvojčaty jsem zkušenost zatím bohužel neměl :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIJá taky ne. ;)Ale manžel mojí sestřenice má jednovaječného bráchu a v mládí toho neskutečně využívali. Až se tomu někdy nechtělo věřit, jak jsou ženský nepozorný, nebo jak to nazvat... :))) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
jakou máš anténua kde umístěnou pod nebo na střeše?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIna strese |
Kataluk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |