![]() |
|
SKYLINK SEZONA KARTADOBRY VECER PANOVE! NENI ZDE NEKDO KDO MI PORADI OHLEDNE SKYLINK KARTA SEZONA? |
ONDY
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTACo potřebujete vědět? Měl jsem doma 3 tyto karty, po roce jsem je doplácel na standard. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTA1. KDE SE DA KOUPIT ZA NEJAKOU SUPER CENU PRES NET?2. KDYZ SI JI KOUPIM A ZAPLATIM SI BALICEK MULTI JAKE VSECHNY PROGRAMY PUJDOU? |
ONDY
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTANechci Vás uvést v omyl, ale Sezóna se ai už neprodává. Já jsem ji před 1,5 rokem koupil za 1.000 Kč, 1 rok šlo vše (mimo Multi, HBO..., po roce jsem musel doplatit 1.000 Kč a změnila se na Standard. Kdybych 1.000 Kč nedoplatil, šlo by jen pár programů - více info: http://www.skylink.cz/web/structure/49.html |
mispi
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTATAKZE KDYZ JI (SEZENU) KOUPIM TAK PUJDE I JOJ ,JOJ PLUS ATD ALE JEN ROK?A ZE ZAPLACENEHO MULTI PUJDE UPLNE VSE CO NA STANDARTU ALE MAX ROK? |
ONDY
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTAVolné programy a Multi máte zde:http://www.skylink.cz/web/structure/26.html |
mispi
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTAPokud Sezónu seženete, 1 rok půjdou programy Grátis, pak bude základní nabídka hodně "očesaná". Pokud si zaplatíte Multi, budete mít dost velký výběr programů. |
mispi
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTADEKUJI ZA RADU A HEZKY VECER |
ONDY
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTADoufám, že jsem Vám alespoň trošku pomohl. Hezký večer. |
mispi
![]() |
|
gital-1rokmozte skusit aj gital -1rok +1mesiac MIX+ 1mesiac film u nas ide po 20eur a po roku mozte zrusit alebo doplatit --ale nikomu nerobim reklamu len viem ze sa stale predavaju a ta cena je dobra R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTADiskusne forum:ONDY: DOBRY VECER PANOVE! NENI ZDE NEKDO KDO MI PORADI OHLEDNE SKYLINK KARTA SEZONA? emkac: Zmackni CAPS LOCK: ONDY: JEEEJ. DIKY. KONECNE NEMUSIM STALE MACKAT SHIFT. |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: SKYLINK SEZONA KARTAjj :))) , ale myslím, že se opakuješ ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |