Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Konvertory - věčné téma

Ajojdík-mám parabolu alu85cm,momentálně konvertor Inverto Twin monoblock black pro 23mm LNB 6st,HDTV O,2 bohužel jen pro dva účastníci.Potřeboval bych ale se 4-my vývody tedy pro 4účast.Přijímam klasiku 23,5 a 19,2 SKYLINK-tyto dvě pozice mi stačí,jen bych raději chtěl na každou pozici konvertor zvlášt- podmínka dobrá kvalita a hlavně možnost 4 účastníků... Můžete mi prosím poradit nějaké spolehlivé,kvalitní konvertory+ty přepínače?Na kolik by to popřípadě přišlo? Vím,je kolonka hledat.. Věřím,že ještě jsou někteří lovci satelitních signálů,co se rádi podělí o své zkušenosti.. mooc dííky ;)

esik33
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Konvertory - věčné téma

solidní je smart

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

...anebo prave Inverto monoblok 4,3° QUAD pro parabolu 85 cm.Nemel jsem s nim prozatim problemy ,ac oznacen black nebyl nahodou bily?Do pytle,ted si nevzpomenu,akorat to,ze 23,5°E jsem daval ohnisko (DISEqC B) a 19,2°silhal (DISEqC A).

hdpe
Registrace: 11/2007

Inverto Black Ultra Quad. Mimochodem dělá se i Octo.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Já jednou s tím invertem narazil. Jeden přijímač ze čtyřech nechtěl korektně přepínat. Bylo to ve spojení s Homecastem 3000. S obavou jsem začal kupovat tento: http://www.gisow.cz/satelit/KONVERTORY/MonoQuad/DIWAMQU-MonoQuad-DiWay-01dB-43st.-a-darek-zdarma.html
A světe div se, zatím chodí všechny.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Muze se stat,ale pokud nainstaluji jakostni koaxy,kvalitni kompresni konektory,overim urovne tak mi prave HOMECASTY chodily s INVERTEM bez jedine chyby - naopak DIWAYE byl problem a proto je nechci ani videt! Ale nerikejte to nikde.
Pokud koupis INVERTO a dodrzis vyse uvedene,tak pokud to nebude chodit,startuji z letiste Ostrava-Mosnov ihned k Tobe.Pokud bude problem u Tebe - hradis to,jinak na vlastni naklady ja - ZDAR ,at se dari!

hdpe

I já měl 2 reklamace s jinou závadou. Ale v tom počtu, pche....

HiFiOK
Registrace: 12/2006

hdpe

Inverta např.nechodí s technisatem.Můžeš mít kabel a konektory jaké chceš.Dám tam Smart a chodí jako víno.Až na to víko zalepené silikonem.......

Promax
Registrace: 12/2005

hdpe

s Technisatem......

Promax
Registrace: 12/2005

Diky za zkusenost,zrovna pred tydnem jsem delal INVERTO QUAD a 3 ks prijimace TECHNISAT MF-4 CRCI.Do pytle je to fakt asi individualni problematika a asi jedimym kriteriem pravdy bude prislusne zapojeni (ktere vsak bohuzel se muze prodrazit).

hdpe

V tomto případě je jedinným kritériem náhoda. Stačí vyměnit přijímač, nebo LNB a rázem to chodí. A ten vyměněný jinde chodí taky. Prostě si někdy nesednou.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

rere

technisat chodí snad se všema invertama,i HD 8 SX nebo STR a MF 4 CC nebo S-e ,nové inverta, nic lepšího není,jedinej problém nebyl, a těch kombinací!!!!

...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI

paprika007
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra