Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

montaz satelitu SERED

ahojte, najde sa tu nejaky odbornik, ktory by mi v Seredi pomohol namontovat a za kolko evri? Prijimac este nemam, bo cakam nan do konca mesiaca :) Chcem prijem do 2 miestnosti v jednej z nich bude 2 tuner, koaxial, ktory mi chyba si pripravim aj sam a budem aj ako druha prac.sila :-)

1. Satelitná parabola Maximum E-85 multifocus
2. 3x P.168-W
3. 4x LNB Golden Interstar GI204S Quad

mikro
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: montaz satelitu SERED

poznam jedneho z toho okolia co mi montoval E85...daj mail, poslem ti kontakt

radolaco
Registrace: 2/2010

Osobně nemusím, když mi někdo 2 hodiny stojí za zády, ale zvyknul jsem si, akorát se podle toho zachovám. Svou práci udělám stejně kvalitně, ale začnu mu vysvětlovat věci, kterým zbla nerozumí a ze dvou hodin jsou tři, které mu pak náležitě osolím.

Takže bych spíš nejlépe na doporučení vybral někoho šikovného a nechal ho dělat svou práci bez "pomocné síly". Zpravidla si totiž spíše budete zavazet a zakopávat o sebe.
Budeš to mít stejně kvalitně, rychleji a levněji.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ad Tomik535

V tom máš pravdu. Taky jsem zvyklý dělat si věci sám a po svém. Pokud se mi někdo snaží pomáhat, pak to většinou trvát dvakrát tak dlouho. Stejně jako když se mě lidi začnou vyptávat na to co dělám, právě v okamžiku kdy celou sestavu konfiguruji, a pro ně to má zcela nulovou informační hodnotu. Jenom zdržují. Naprosto fascinující je, když je nutné odstavit starou televizi nebo nábytek kde se několik roků nikdo nedostal a je to samý pavouk a prach, v tu chvíli mají ženské potřebu uklízet a malovat. Já si pak můžu sednout, a čekat až mě zase pustí k práci. Někdy bych vraždil!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

budte radi, ze mate moznost si zarobit

radolaco
Registrace: 2/2010

na 4 pozicie by ti stačil prepinač 164 P: 164 IW -len na sat. Keby si chcel pridať aj terestrialnu antenu ,tak potom P.164 TW.Samozrejme 3X. Dá sa to urobiť aj cez jeden multiprepínač , napriklad EMP MS 17/4 PIU-6.

jarosa
Registrace: 12/2009

mail je mirex zavinac orangemail.sk :) koax.kabel som dnes potiahol, parabolu zlozil, LNB nahodil - nic nieje napevno utiahnute, budem rad, ak sa niekto ozve :)

robim s PC, takze viem, ze stat za chrbatom je blbost a urcite sa tak nechovam :)

mikro

mikro

na aky prijmac cakate do konca mesiaca?Nejaka specialitka?

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

rozmyslam nad dm800 alebo dm8000, doma budem mat oba,lebo kamarati idu do sataku a tak sa rozhodnem,toz zial sa nik neozval....

mikro

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra