Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TOPFIELD TF 7700HSCI

Zdravím, mám problém s přijímačem TOPFIELD TF 7700HSCI a nevím si rady co sním, problém je když zapnu přijímač z režimu standby tak jako když chce naběhnout a pak napíše na předním panelu L230 a poté se hned zase vypne, tak se chci zeptat jestli někdo nevíte co stím může být?, Jinak tam je originální Fw od výrobce, dva roky fungoval bez problému.

buggisek
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

To bude

na opravu k odborníkum bych řekl.

hobo
Registrace: 1/2007

buggisek

skus nahrat soft cez rs 232

Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.

milan007
Registrace: 2/2007

RE: TOPFIELD TF 7700HSCI

Tímto způsobem mě před rokem zlobilo celkem 7 kusů po cca týdnu po montáži. Na všech byla v čudu eproma a byla to kazová dávka v republice. Problémy byly kolem vánoc a lidem telka nejela....co jsem vytrpěl to nelze popsat....v servise měli celkem také problém závadu odstranit a nakonec vrátili peníze. Lidem jsem pořídil po domluvě vantage 1100 a nyní mě líbají ruce, když se na městě potkáme......
Při vyslovení názvu Topfield dostávám kopřivku.....

antonin1
Registrace: 10/2007

RE: TOPFIELD

když budu mluvit za sebe, tak já mám 1x Topfield 7710 HDPVR a
3x Topfield 6000 CR. A ani jeden neměl sebemenší poruchu.
To je jako, kdyby soused nemohl nastartovat svoje BMW a začal by říkat, že všechny BMW jsou křápy...

žlab
Registrace: 6/2008

Ale TF jsou křápy a servis stojí za hovning.
V TF6000CR nastesti chcipou jen 2 kondiky, jeden zcela jiste na zaruku, druhy cca 2 mesice po zaruce. Nastesti po dohode s dodavatelem si je menim sam, jinak bych se za postovne nedoplatil.
Kamna 7710 nikdy vice, jeden mrtvej hned po vybaleni z krabice (zlute kostky v obraze), nastesti dodavatel vymenil obratem (u jineho bych cekal 30dnu)
TF7700 - prodano 10ks, reklamci 11, zdroje, pameti, ovladace,.... proste klupr No1, servis mizernej, vsechno se vracelo pozde a neopravene, vracely se penize. TF je moje nocni mura (vyjma tech 6000, ale ten kondik preziju, jako lowend ujde, spolehlivost prumer). Zajimavy je, ze stary modely TF6000 mam mezi lidma par ks jiz po zaruce a zadny problem, takze zase inovace zdroje.
PS porovnaval jsem kondik 470uF/16V z jednoho TF6000 a jeho rozmery byly polovicni proti vsem 470/16 co jsem mel na dilne, takze cert vi, co to zase bylo (treba 470/6 :( )

J a
Registrace: 7/2005

TOPFIELD TF 7700HSCI

pro buggisek dej meil tady to nebudu řešít

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Nemáte někdo problém s Discovery HD,každých 20 minut vypadne na 5 sekud obraz.ČT bez problémů,vůbec nevypadá obraz.

robokop
Registrace: 5/2009

pro ladinek

buggisek@seznam.cz

buggisek
Registrace: 9/2007

RE: TOPFIELD

to nemá cenu to dál rozebírat...každý si bude hájit to své ;)

žlab
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra