![]() |
|
Topfield 7700 - vymazání nastaveníAhoj nemáte někdo podobnou zkušensot, večer jsem normálně satelit vypnul a ráno jsem si všumnul že na displeji svítí místo hodin WAIT a když jsem zapnul Tv tak tym byl zamrzbutý obraz toho programu, který jsem naposledy sledoval a všechno nastavení je smazané v podstě jako když jsem příjmač přines z obchodu, nevíte co to může být. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700 - vymazání nastaveníJe to rozbitý ;P |
Dasty
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
Pro DastyhoPokud neumíš poradit konkrétně ,tak si odpověď odpusť.# K problému se vyjadřuji proto ,že jsem již 2x musel znova všechny satelity naladit ,ale ručně.Editor Top Set 2.0 ani Vega v.2.40 mě nepomohly provést zálohu ,kterou mě doporučovali znalci z www.cssf.cz.Jak se to stane ,si neumím ani dnes vysvětlit.Vím ,že Ti nepomohu,ale potvrzuji stejný případ.Nalaď vše znova a budeš spokojen.Není to špatný reciever,mám jej již 2 roky. |
Mirda_1
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Jakýmá ten přístroj ID?Kdyby 23022 tam se dá udělat záloha nastavení.Ale to asi nebude tvuj případ. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
Pepa 3Topfieldi jsou náchylní na výpadky,přepětí a rány v síti.Vymazání mohlo způsobit něco takového.Stává se to. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Topfield 7700 - vymazání nastaveníDík za info, mám ho od vánoc dosud vše bez problémů, ID mám 23422, naštěstí jsem měl stáhnutou zálohu nastavení přes Vegu, takže vše již opět funguje, taky jsem myslel na přepětí musím dát přepětovou ochranu. |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
![]() |