![]() |
|
NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEZDRVÍM VŠECHNY,UŽ NĚKOLIKRÁT SE MI DOSTAL DO RUKOU MONOBLOK BLACK INVERTO - IDLB-SINM24-KAR43-8PP . MÁ NĚKDO S TÍMTO MONOBLOKEM ZKUŠENOSTI? Vždy jsou v balení na snímačích dva kotoučky. Jeden středový a druhý asi natáčesí nebo jak to mám chápat. MÁTE NĚKDO S TÍM MONOBLOKEM ZKUŠENOSTI??? |
milannnn
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 141 |
![]() |
|
NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDE (# 1)VŽDY MI NEFUNGUJÍ DISEG ASTRU 3A DÁVÁM OHNISKO A DISEG 2ze 4 a odraz mi jde ASTRA 1 DISEG 1ze 4 a niccc....... |
milannnn
![]() |
|
problem budev CapsLock :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEKrome nastaveneho CAPS LOCK mas obracene nastaveni DiSEqC v prijimaci. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDETAKŽE OHNISKO ASTRA 3A ZŮSTAVÁ A DISEqC je tedy 1ze 4 a ASTRA 1 SE ODRÁŽÍ a DISEqc je 2 ze 4 JE TO TAK NEBO OHNISKO JE ASTRA 1?DEFINUJTE MI CAPS LOCK DÍKY MOC |
milannnn
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEze si vypni automaticke pisanie velkymi pismenami.... |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEmas to aj v pravidlach fora :))) |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
monoblocknadáváš tu na monoblock, který je jedním z nejlepších, primárně je určen na paraboly 80cm, ale nemá problém i s 85cm, je jedním z mála který má dis. opačně jak většina ostatníchzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEOmlouvám se za velký písmena. Je někde návod nebo schéma zapojení tohodle monobloku? Může mi někdo poradit co dát na ohnisko a jaký diseqc dát,abych věděl. Díky ! |
milannnn
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEtyhle LNB jsou obecně dost poruchový a nepříliš kvalitní. nejsi první, kdo si na problémy s tímhle typem stěžuje. tak možná jestli v tom není problémVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDETyto černé nové malinkaté monobloky jsou super!!! Oproti bývalým býlým malinko větším monoblokům také od Inverta vyladí mnohem kvalitnější signál. Mají pouze opačné nastavení DiSEq přepínání, na starší verzi to bylo LNB1 / 19,2 a LNB2 / 23,5 a u těchto nových černých je to jen obráceně. Samozřejmě že te excentrický distanční plastový krožek tam necpeme, že, ale jenom ten správný.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: NONOBLOK BLACK INVERTO - VĚČNĚ NEJDEOmluva za hrubky - žvejkám při psaní těstoviny :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
@DejfNo ja tam ten excentr treba cpu a kdyz ho das spravne, tak Ti mirne "silhaji" obe druzice kazda na jednu stranu od ohniska. Takze spravny krouzek muze byt klidne i ten excentricky. A jinak dobrou chut ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
![]() |