Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Dreamsky TSF-40

Nejde mi na tomto měřáku v menu Voltage kurzorovými bočními tlačítky zapnout žádné napájení externí anteny při hledání DVB-T signálu.Zobrazuje mi to stále OFF.Kde může být problém.

Ludvík
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamsky TSF-40

a nenahral si tam nahodou soft s 5 v off ?

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Dreamsky TSF-40

Měřák jsem koupil před 2dny a žadný soft jsem tam ještě nenahrával.Je tam verze:S/W 2.58 H/W 2.0 LCD01

Ludvík

posledna je tato: s/w 2.66 s +5V OUT ale pozor na to, v menu nefunguje vypnutie 5 V, takze sa stava ze pri on aj OFF mas stale napajanie a ked to pripojis priamo na antenu moze to skoncin prinajmensom odvalenou baterkou a prinajhorsom vyhorenym merakom.. osobne pouzivam tuto: s/w 2.66 bez a link na nu Ti celkom urcite poskytne tvoj predajca ;)

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

Dík za odpověď.Zítra zkusím kontaktovat prodejce.

Ludvík

@Ludvík

jj, bude to tak lepsie, ono upgrade cez USB by si mozno zvladol, ale nahoda je blbec, nahodou sa z nejakej priciny prerusi update a merak je mrtvy.. takto to riziko znasa predajca .. he he

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

mali ste ho otestovani z profesionalnym meracim pristrojom nekazuje uroven signalu vyššiu ako ma byť či to neni tento merak ???viem že jeden dreamsky je zle skalibrovany

jopo166
Registrace: 1/2009

starsie verzie firmware trpeli tymto syndromom, ale zda sa ze od verzie 2.65 uz je to poriesene

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra