![]() |
|
Dreamsky TSF-40Nejde mi na tomto měřáku v menu Voltage kurzorovými bočními tlačítky zapnout žádné napájení externí anteny při hledání DVB-T signálu.Zobrazuje mi to stále OFF.Kde může být problém. |
Ludvík
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Dreamsky TSF-40a nenahral si tam nahodou soft s 5 v off ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
Dreamsky TSF-40Měřák jsem koupil před 2dny a žadný soft jsem tam ještě nenahrával.Je tam verze:S/W 2.58 H/W 2.0 LCD01 |
Ludvík
![]() |
|
RE: Dreamsky TSF-40posledna je tato: s/w 2.66 s +5V OUT ale pozor na to, v menu nefunguje vypnutie 5 V, takze sa stava ze pri on aj OFF mas stale napajanie a ked to pripojis priamo na antenu moze to skoncin prinajmensom odvalenou baterkou a prinajhorsom vyhorenym merakom.. osobne pouzivam tuto: s/w 2.66 bez a link na nu Ti celkom urcite poskytne tvoj predajca ;)Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Dreamsky TSF-40Dík za odpověď.Zítra zkusím kontaktovat prodejce. |
Ludvík
![]() |
|
@Ludvíkjj, bude to tak lepsie, ono upgrade cez USB by si mozno zvladol, ale nahoda je blbec, nahodou sa z nejakej priciny prerusi update a merak je mrtvy.. takto to riziko znasa predajca .. he heLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Dreamsky TSF-40mali ste ho otestovani z profesionalnym meracim pristrojom nekazuje uroven signalu vyššiu ako ma byť či to neni tento merak ???viem že jeden dreamsky je zle skalibrovany |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
RE: Dreamsky TSF-40starsie verzie firmware trpeli tymto syndromom, ale zda sa ze od verzie 2.65 uz je to porieseneLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
![]() |