![]() |
|
Ariva 200 a Sky UK NDSAhojte.Chcem sa opytat, ci sa niekomu podarilo rozbehnut Sky UK v systeme NDS cez sharing na Arive 200. Ja som to dnes neuspesne skusal. Kartu mi newcamd klient nasiel, ale satelit nedekodoval, aj ked rozpoznal kodovaci system... |
palces
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 362 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSsa cudujem ze dvorny šašo od luterana lezie na toto forum, či vari ti na onom fore nevedia poradit ? :laughing:Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RedakciaVlado, na tvoju adresu sa uz radsej ani nevyjadrujem.@redakcia Cudujem sa, ze za tie roky tu Vlada Foga trpite. Casto tu niekoho uraza a pritom nikdy nic neporadi, len sa hra na machra. V zivote som sa s nim nestretol (nastastie), ale on ma svoju "vsugerovanu predstavu" kto som a stale reaguje hanlivo na moju adresu. Ma redakcia s nim nejake prepojenie, ze si moze donekonecna dovolovat urazat? Toto trva uz od roku 2006! |
palces
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSa aku radu si potreboval ?? snad si necakal ze Ti tu bude niekto radit ohladne sharringu ci ?? Vies ono sa to posudzuje ako navadzanie na trestny cin, cize je jedno ci ti dam navod ako vylupit banku, alebo navod ako rozbehat sharring medzi prijimacmi. na oboje rovnaky meter a naviac taketo rady su v rozpore s pravidlami tohoto fora..Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSHovori sa tu o domacich platformach.O zdielani kariet sky link, cslink... A je to ok. Ja sa ta nepytam na navod. Ak si si nevsimol, pytam sa, ci sa to vobec niekomu podarilo! Chcem vediet, ci vobec karty NDS ide zdielat. A ty sa tu nehraj na neviniatko... |
palces
![]() |
|
palcestaky Vlada nějak nemusím,ale tady u tohoto má naprostou pravdu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Vlado FogoAby tu odnaucili urazat nepolepsitelnych, zaviedol by som v pravidlach, ze by sa tu museli verejne ospravedlnit tomu, koho osocuju. To by bolo mozne urobit 3 x a potom ban...Myslim, ze by sa tu mali ludia viac v ucte. |
palces
![]() |
|
@palcesaj jaj jaj .. luteranca jedno ..este to zo skoly poriadne nevyletelo a uz chce inovovat ( http://palces.wz.cz/phpBB2/viewforum.php?f=9 ):))) :))) :))) Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
@Vlado FogoDik za tvoju IP. Teraz ta heknem :D |
palces
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDS...ale rychlo, lebo po restarte routra bude inaLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSKaslem ja na teba.Snad ti to tu raz redakcia spocita za vsetkych. PS: Luterana, ktoreho stale spominas som spoznal neskor, ako teba, ale na rozdiel od teba nikomu nenadaval a neurazal, ale vysvetloval a poradil, co si sa ty za dlhe roky nenaucil. Teda odbornik nie je odbornikom, ked nieco vie, ale neporadi, stale ma zlu naladu, ponizuje... Ale ten, co mozno nevie tolko, ale v konecnom dosladku pomoze viac, lebo je ochotny a clovekom, ktory chce pomahat. V celej historii prispevkou si dokazal na tomto, ale aj inych forach, ze si dokazes robit len nepriatelov a myslim, ze viacerym by si tu nechybal. |
palces
![]() |
|
palceshezký dialog,moje rada pro tebe,založ si svoje forum |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSjj, mam v zivej pamati jeho revolucnu sluzbu v podobe Bahrajn TV, al jazzera TV, kuvajt Tv a vedeli by rozpravat aj ti neznali, na ktorych sa nabalil tymi revolucnymi prijimacmi ..kaslime na to .. ukoncime to opat len tym ze diskusne forum je diskusne forum a nie kucharka na zdielacku alebo support forum pre podavačov satelitov .. Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
@Vlado FogoUkoncime to tak, ze ked si zavediemvlakno, kde sa nieco pytam, tak sa pytam inych, nie Vlada Foga, co vsade bol, vsetko videl... O tvoju radu nestojim, tak ani nereaguj.A ja nebudem liezt do tvojho vlakna. |
palces
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDS... a ak mi sem polezies tak to poviem mamine, si chcel este dopovedat ..:laughing: :laughing: :laughing: Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
![]() |
|
@Fogo, @RedakciaNie som nesamostatny. Viem, co som chcel napisat a aj som to napisal. Nepotrebujem, aby si pisal vyplody chorej mysle a este rozhodovel ci som to chcel napisat ja!@Redakcia skutocne zvazujte, co s Fogom na vasich strankach. Robi hanbu celemu webu. Do kedy sa chce ucit slusne komunikovat??? |
palces
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSdobré vlákno na pobavenie. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSchyba tu moderator fora ktory by vedel povedat DOST |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDShmmm koukám že v noci spím(dělám chybu) a tady to žije když se kouknu na noční příspěvky... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
to palces...PS: Luterana, ktoreho stale spominas som spoznal neskor, ako teba, ale na rozdiel od teba nikomu nenadaval a neurazal...Prepáč asi si nečítal žiadny "SOLID EUROPE". Tam v každom jednom čísle urážok bolo až až. Ale to je asi tiež jeden z dôvodov, ktorý pomohol ku skončeniu jeho vydávania. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDS@huvoNie necital som. Ale pisal som o beznej komunikacii. Ked som na zaciatku chcel obecne vysvetlit, ako funguju karty a prijimace, ako chodi zapis...Fogo robil velkeho machra, ktory vsetko vie, ale nic nepovie. Teda naco potom chodi na satelitne diskuzne forum, ked nechce diskutovat, ale urazat? Ved uz podla zakona, ked sa pravidelne navaza do jednej osoby a poskodzuje jej meno, by mal byt na sude a nie medzi ludmi na fore... |
palces
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSpalces a si si isty ze zdroj je ok?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to palcesneviem ako na tej tvojej arive ale NDS karty zdielat idu.Tiez nemam odvahu na tomto fore kecat aj o niecom inom ako kdo aky ma kde signal a tak podobne. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
palcesty budeš pěknej jouda skusil jsem na SatElita a bez problemu i HD :razz:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
nohaAhoj..ak by si mal trochu volneho času, mohol by si sa mi ozvat ??? Dakujem....skype:johndoug70Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 a Sky UK NDSUz to ide. Prisiel som na to, v com bola chyba.A tak, ako pisete, ide aj HD... |
palces
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |