Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Illusion M5

Prosím o radu, display ukazuje _On_ prijímač nereaguje na diaľkové ovl. a žiadny obraz ďakujem.

dreamb
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Illusion M5

no kdyz je ON tak by mel byt zapnuty ...skontroloval jsi vsechno ???od kabelaze az po napajeni??

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Illusion M5

Na TV nejde žiadny obraz a nesvieti ON ale tak ako píšem _0n_ aj s tými pomlčkami a nereaguje na nič ani diaľkové ani na tlačítka na sat. prijímači.

dreamb

Preflashovat Jtag, asi si sa pohral s nim

reavis
Registrace: 8/2007

Klasická chyba Illusionov. Vymazaná pamäť flash. Otvoriť prijímač, napichnúť kábel a nahrať znova flash.

vw1

Ďakujem vyskúšam.

dreamb

kdysi jsem ho taky měl, pak jsem si sním hrál a nahrál jsem tam king a pak jsem se chtěl vrátit zpět k normálnímu softu a king se vymazal a na displeji taky svítil jen nápis on a nic tam nešlo nahrát. Zakopanej pes byl v tom, že jsem všechny zásahy prováděl přes redukci z usb na rs232 a šlo to, ale nahrání toho originál softu už nešlo. Nakonec jsem to zkusil ještě znovu nahrát ze stolního PC se sériovým portem a illusion nakonec ožil a soft si natáhnul.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra