![]() |
|
lcd sonyMa niekto skusenosti s Lcd SONY KDL 40V5800 so vstavanym sat.tunerom?oplati sa pre sky-link? |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: lcd sonyja robim v sony ak chces pozerat skylink tak ti staci ale moj nazor je taky ze radsej zvlast lcd a zvlast satelitny prijmac,tento typ je najlacnejsi z radu 40V5800,potom je drahsi 40W5800 a najdrahsi je 40Z5800,ale ako som spominal kazdy ma svoj nazor |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RAdko 3003Diky za radu a nazor.. |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
@dysanMyslím, že když umí HD a chceš ji opravdu jen na skylink, nebudeš potřebovat sdílet, nahrávat, studovat.. Proč ne. Aspoň využiješ ovladač a nepotřebuješ žádnou polici. R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: lcd sonyTak tak, pokud jde pouze o sledování a uživatel nevyžaduje žádné zvláštní funkce, případně pokud například používá na nahrávání jinej sat. příjímač, tak je tato volba dobrá. Jediný co se lemplům ze Sony nepovedlo jsou možnosti editace programů. Jako je docela blbý mít místo HBO HD předvolbu pod názvem Bebe a jedinou možností jak to změnit je vymazat předvolby pomocí továrního nastavení a pak znovu všechno naladit. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: lcd sonyTen název Bebe mi to píše i sat. přijímače Orion HD. |
Mydata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: lcd sonyMydata no jo, ale u toho tvojeho Orionu je určitě možnost si ten název přejmenovat, ale u Sony se nedá ani změnit název a ani předvolbu smazat a pak znovu naladit. :dead: :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: lcd sonyTo máš pravdu a Sony tv mám taky ale bez c- tuneru. ;) |
Mydata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |