![]() |
|
Propojení LCD s počítačemZdravím.Při propojení počítače s televizorem LCD Philips kabelem HDMI s koncovkou DVI v počítači a HDMI v TV dochází často asi k sekundovým výpadkům obrazu. Na Tv se objeví není signál a asi po l sekundě se vše vrátí k normálu. Toto se děje asi l-2x za minutu. Kabel se zdá být v pořádku, odzkoušen i jinde. Předem děkuji za radu. Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemCo grafická karta a ovladače? Utáhne tohle rozlišení? Vstupy/výstupy TV/PC jsou OK? |
monikash
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemNo to doufám, protože mi to montoval kamarád, zabývající se IT a sám neví, kde by mohla být chyba.Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemPri com dochadza k vypadkom,kedykolvek?Lebo pocitace nie su prehravace a prehravace nie su pocitace.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemodskusat pc na inom lcd ak to bude robit tak vymena grafickej ak nie tak vadny vstup na TV |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemTo mě také napadlo, asi mi opravdu nic jiného nezbyde. Jinak k těm výpadkům dochází při všem - i při pouhém zobrazení puštěného monitoru na TV. Myslel jsem si (asi naivně), že by to mohla i být nějaká "prkotina". Dík za reakci.Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemSkus nastavit na grafice,jestli nemáš,obnovovací frekvenci pro TV na 60Hz.LCD nemají moc rády větší. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Propojení LCD s počítačemObnovovací frekvenci pro TV mám nastavenu na 60 Hz.Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
![]() |
|
![]() |