Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

HBO HD trial 30 dní

tak tam dávaj taky dobrý hrůzy :(

Luka1234
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD trial 30 dní

tak se na to nekoukej

zzz
Registrace: 1/2006

Filmbox
Shaolin fotbal
toto je lepšie :) R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

re:

existuje plno inych sposobov ako si uzit filmy v HD kvalite. HBO HD je ten posledny s tych ich prepadakmi a k Filmboxom sa nevyjadrujem, vcera som tam nahodou prepol a isla Letuska 1. triedy, ale ja som rak videl iba neostru mazanicu ako to u Filboxov byva... Rv

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

Marian21

Moja rec! R^

radolaco
Registrace: 2/2010

taky dost pochybuju, že by se něco z toho dnešního programu HBO vyrovnalo tomu včerejšímu fotbálku na itv.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jojo, to těžko - a navíc - velká škoda toho ITVHD :(( až nebude, ach jo.

šibal
Registrace: 8/2009

tak si kup v cizích eshopech karty. oni je prodávají i registrovaný. cena je prakticky vždycky nižší, než kolik stojí skylink nebo cslink karta. můžeš mít HDPlus na německý programy (Pro7 R^ ), TNT kartu na francouze nebo ten freesat from Sky.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

to je zasa tema, ked sa ti nevidi co vysielaju na HBO tak na to necum a neplat si to
za 12eur mesacne mozes ist 3 krat do kina alebo mat trochu starsie filmy v TV cely mesiac

funtomas
Registrace: 12/2009

Luka1234: Ide ti ako promo s HBO HD aj SD verzia??

RadoJ
Registrace: 3/2009

for RadoJ

objednal jsem pouze HBO HD, večer zkusím SD a ozvu se ...

Luka1234

for funtomas atd.

já to neplatím, je to na 30 dní trial, ale někteří tu učurávali blahem nad obsahem tohoto kanálu ....

Luka1234

heleď, asi takhle. hbo je stanice pro lidi, co mají rádi filmy. a určitě kdo má rád filmy, tak si tam vždycky něco najde. i když jenom třeba 1 film denně (vím to podle sebe). takže bych to tak úplně nezatracoval. jestli ti tam nepříde sledovatelnýho nic, tak nejspíš vůbec filmy v oblibě nemáš

vortimond

Já jsem s HBO HD zatím velmi spokojený, tak jak tu někdo píše, každý den si něco najdu, nahraju a večer jen vybírám z hadru, co si pustím. Kvalita obrazu Růžového Pantera 2, Pacificu atd. byla vynikající, některé filmy, jsou lepší, jiné horší, tak jako se vším. Tady se opět jen ukazuje, že Čech neumí dělat nic jiného než kritizovat. Nelíbí se ti to, neplať, běž si zaběhat, zaplavat, zajdi si do hospody, pinkni tenis atd. Fakt názory typu: No to stojí úplně za kulové vážně miluju!!!!!!!!!!! A momentálně pro mě osobně v HD neexistuje kanál, který by mi byl bližší.

cgyfan
Registrace: 8/2007

Nemám nic proti HBO,dělají co můžou,ale většinou co tam dávají,už jsem dávno viděl,ale proč se nepodívat na pěkný film znovu.U TV+ SAT. je dobré,ze mají také vypínač,tak že-možnost výběru-ať každý dělá,jak jemu vyhovuje!! :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

Poslední příspěvky Vortimonda, cgyfana a zzanera mi mluvěj z duše. HBO HD běží tuším týden, pár filmů už jsem tam shlédnul a jsem spokojen. Např. Líbáš jako Bůh jsem viděl z DVD, tady v HD to bylo opravdu o stupeň vyšší požitek.
Spíš na své filmy na DVD teď hledím úkosem kvůli jejich SD kvalitě ;)

Nervoš
Registrace: 1/2006

HBO HD neni HD kanal, jen nahrazka a kdo si necha namluvit, ze se jedna o 720p ci 1080i, tak je blazen.Vetsina filmu jsou jen uhlazene SD.Neresim to, ze na HBO nic moc extra stejne nedavaj, ale aspon ten bitrate by mohli zvysit.
to Nervos:
...o stupen vyssi pozitek nez dvd, tak to je hodne malo na HD, nemyslis?

ladys

prosím tě, když na ten program přepneš jednou za den, tak vůbec o tom nepiš. vůbec to nebudí dojem, že bys byl schopen rozeznat HD od SD

vortimond

keby som si pozrel len tri filmy tyzdene,tak ma to vyjde lacnejsie ako videopozicovna....
A u nas v pozicovniach BRD prakticky nemaju.......

K HBO HD zatial pre nas nie je alternativa......

:8)

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

je mi celkem jedno zda je to SD nebo HD ale jedno je jasné že ten obraz co je na HBO HD je o dost lepší než na HBO SD, a to je pro mně to nejdůležitější, sice to není úplné HD ale jde to, škoda jenom že už to není jenom filmový program jako kdysi a že tam dávají v hlavní vysílací čas samé stupidní serialy, jeli koš pořádné filmy dávají většinou po 24h, tak si je nahrávám a pak si je pouštím kdy chci

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

uprimne mi je luto ludi pre ktorych jedinou moznostou ako sledovat "HD" filmy je HBO HD

radolaco

Mne je úprimne lúto ludí ako je RADOLACO.Filmy kradnúť na nete a ešte sa s tým aj chváliť je úbohé. Ja som s HBO HD spokojný aj keď naozaj k nejakému zlepšeniu kvality obrazu by mohlo prísť. Čo sa týka obsahu vlastne vysielajú všetky kinofilmy roku 2008 plus nejaké hity minulosti. Tí čo to kritizujú napíšte aké filmy majú vlastne vysielať!!!

STAN33
Registrace: 6/2006

To stan33: to ti nenapisou, protoze tyhle blbci na ty same filmy koukali pred rokem nebo dvema v uzasnem AVI kino ripu a chrochtali blahem, jak to vidi zadarmo a s ohromnym predstihem. nez normalni clovek, kterej chodi do kina a nebo si muze dovolit platit HBO HD ...

davebj1
Registrace: 3/2008

jaj vy...smiesni ste...to co je na HBO, bolo minimalne uz pred rokov na Blu-ray/DVD...a neviem co je ubohe na stahovani filmov...ach jaj ;P

radolaco

ano, bylo na DVD a BD ... kdyz beru beznou cenu DVD 300Kc a BD 600Kc ... kolik prosim te mesicne techto novych disku kupujes? Abys videl tolik filmu co ja, tak aspon 15-20 jo? Jo ty si myslel, ze stahujes ubohe ripy, tak to jo ... jsi borec R^

davebj1
Registrace: 3/2008

Dnes je na netu ke stažení nepřeberné množství filmů v HD kvalitě nebo dokonce BD kvalitě volně ke stažení a to nejnovějších i starších.Nevím proč si je nestahnout, když jsou prostě volně k mání....stahnu ve full HD nebo BD ,nahraju do Popcorn hour přehravače a mám film v opravdu plné kvalitě....to,že si to stahnu pro sebe trestný není...

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra