Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - registracia

Hello.. mam jednu otazku ohladne regionov.. Kupoval som skylink pre SK .. predpokladal som, ze budem mat sk programy a ct.. nova, prima, nova cinema , barandov a cool som povazoval za pase... na to som si chcel kupit dalsiu a aktivaciou na cr.. ale.. vsetky tieto mam aj na sk aj so zapismi do augusta... dokonca v popise karty, co sa da pozriet na webe su tieto programy vypisane... co teda znamena ich poznamka.. programy su na zaklade autorskych prav obmedzene? znamena to, ze nemaju ist vobec, alebo ich len budu vypinat napr. pri nejakopm sportovom prenose? Dovod mojej otazky je ten, ze ci je vobec teda potreba mat kartu na sk aj cz, ked mi tie programy idu, to ze by sem tam nesli pri nejakom sporte mi nevadi. PS: karta je uz po skonceni proma.. cize po tych dvoch mesiacoch co maju multi zadarmo. dik

jdodo11
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - registracia

no teraz nie ale je dobré že máš dva regiony pre budúcnosť R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Momentálne dve karty zbytočné,ale budúcnosť ukáže ako ďalej.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

No neviem, ci je nutne uvazovat o buducnosti... Kolega ma gital spred dvoch rokov.. stala ho raz tak vela ako mna tato.. musel zhanat niekoho v cechach na registraciu a napriek tomu vsetkemu ma teraz iba ceske programy aj za stv si musel doplatit..takze ak v buducnosti pribudne nejaky cz program tak aj keby som mal kartu uz teraz tak si ich budem musiet doplatit... takze ak mi casom nevypnu novu a primu s odvolanim sa na region, tak budem plne spokojny s tym, co mam

jdodo11

jdodo11

Ked je lama,tak mu idu iba ceske programy

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

blooddog

esteze si mi to tak super objasnil... a keby podla teba nebol lama, ako by prisiel aj k slovenskym? asi len tak, ze si kupi novu kartu

jdodo11

jdodo11

Zaujimave,ze mne idu na tu istu kartu aj ceske aj slovenske ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

tak to je naozaj zaujimave.. takze ked si niekto kupi kartu, aktivuje si ju na cz region a v dobe aktivacie to predstavuje len cz programi a vlastne nema ziaden pravny narok aj na slovenske (aj ked ich mozno uz v tomto obdobi automaticky davaju).. tak je lama :-( Skorej by som povedal, ze zakaznik, ktory uz kartu ma nie je taky zaujimavy ako potencialny novy zakaznik... a kedze je konkurencia tak sa musia snazit..ale to som uz odbehol od temy.. mna len zaujimalo, ci mi pojdu cz programi a vyzera to, ze hej,.... A mimochodom, keby mal kazdy aj stary zakaznik oba regiony na svojej karte tak by si ludia nekupovali obe karty...a ludi s dvomi kartami je tu neurekom...proste mozes byt len rad, ze ti chodia vsetky zapisy :-)))

jdodo11

jdodo11

na kazdej karte idu vsetky CZ aj SK programy a je jedno na aky region mas kartu registrovanu...ti co maju dve karty, sa akurat pripravili do buducna ked by mohli spravit to co pisu na strankach...a sem tam to spravia uz teraz...napr pocas olympiady, ked blokovali CT4 (a tym padom aj CT HD), resp. STV3(STV3 HD)

radolaco
Registrace: 2/2010

jdodo11

Mne to je jedno...mam obe karty,kazdu na iny region (poistka do buducnosti,ked zacnu uplatnovat to,co maju napisane na strankach)

Blooddog

no dobre tak mu to dam preverit... nech si pozrie zapisy, pripadne prescanuje aby mu naslo aj slovenske programy. Predpokladam, ze ked ich mal v minulosti kodovane tak ich jednoducho vymazal a uz sa o to nezaujimal..Dik za rady.

jdodo11

jdodo11

Hlavne aby mal tarif "Neplacene programy bez omezeni" ;)

Blooddog

Je to tak, záujimavý,iba nový zákazník.Ja som si za Novu a programy SR musel vtedy na karte T&T doplatiť 500.Kč. Teraz som sa mailom informoval na program Nova HD a prišla mi odpoveď,že si ho môžem doplatiť,ale iba na kartu pre ČR.
Takže tie takzvané voľné programy pre opačné regióny fungujú iba vtedy,ak je predplatený nejaký balíček, alebo je potrebné si ich doplatiť,ale Nova nieje oficiálne zahrnuta,pre SR.

miki16
Registrace: 1/2010

Nova HD ti nabehne pri predplatení multi HD. R^

fsat
Registrace: 2/2006

fsat

mne Nova HD ide a nemam predplatene nic...myslim, ze zalezi od toho aku mas staru kartu

radolaco
Registrace: 2/2010

Kartu mám výmenenú po Slovak linku, najskôr novší typ a teraz SkyLink 0 1976 .... .... 0.HD balíček už som mal predplatený asi 4x po jednom mesiaci, ak bolo niečo zaujimavé na Eurosporte.Po skončení predplatného aj program Nova HD bol vždý odpojený.Je premňa dosť nepochopiteľné, že jednému to idé a inému nie.
Bol by som vďačný za info, ako je to na kartach ČR s programom Nova HD.Či po predplatení balíčka HD po jeho skončení tento program ostane,alebo je potrebné doplatiť,ako pri Nove SD.

miki16
Registrace: 1/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra