![]() |
|
Sport 1 a sport2Co to je? 4umím na hokej a najednou kousanec na Sport2 |
hondalee
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2někdo ve Vámosgyörku zakopnul o kabel. stane seVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
SPORT 1 A SPORT 2Už jsem to tu psal o víkendu.Vše ve skylinku a cs-linku jede jak má.Ale v posledních týdnech se na sportu 1 a sportu 2 obraz v určitých intervalech zasekává.Jde pouze o tyto dva programy.Mám víc přijímačů a dělá to u všech.Používám originál moduly cryptoworks irdeto.měli by s tí (nevhodné slovo) do piče čuráci už něco dělat,nebo (nevhodné slovo) asponˇ snížit cenu .Dokud je někdo ne(nevhodné slovo)á,hrají mrtvého brouka.Takže Skylink a cs-link,dělejte už konečně něco se zasekáváním obrazu na programech SPORT 1 A SPORT 2,nebo snižte ceny!!! NAZDAR. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2@garry, se divím, že se na to vůbec můžeš dívat za jakoukoliv cenu. Mě u toho bolí oči i při nehybném pokeru. Leda bys měl ještě crt :-/Mimochodem, nedokážu si představit, kam ještě může spadnout cena 250 za 24programů. 10kč za program za měsíc. To už jsme takoví ubožáci? Asi jo. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2Ked moze isty provider poskytovat 53 programov za 260,preco by nemohol iny mat 24 za 250...nie je na tom nic zleČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2@Bloddog, pak počítáš blbě, se základem jich je už 41 + 7 fta = 48!A můžeš koukat na svém HD přijímači, ne na tom jejich křá.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomík535Zdravím Tě.Já jsem velmi klidný a vyrovnaný člověk.A fotbalový fanatik.Takže nemůžu pochopit,proč svým zákazníkům asponˇ nesdělí,že mají nějaké problémy.To bych samozřejmě pochopil.Říkám jednoznačně chyba u nich,nebo u toho,od koho tyto 2 programy přebírají. |
garrrry
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2Kdybych byl fotbalový fanatik, tak si koupím HD balík s eurosportem a Novasportem a hledám jiné možnosti příjmu fotbalu než z českých Sport 1,2.. :lookaround:Voják se stará.. :)) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2Na Eurosportě mají z fotbalu prakticky jen Africký pohár, který je jednou za dva roky. NovaSport bude od příští sezóny bez PremierLeague, ta bude zřejmě jen u Rumunů. Alternativou ke Sportům 1 a 2 je prakticky jen Al Jazeera Sport na Hotbirdu, ta má práva na stejné ligy, ale navíc Ligu mistrů. Kartu seženeš ze zahraničí za cca 100Euro, je to na rok, další prodloužení stojí asi 45Euro. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
SPORT 1 A SPORT 2@Tomík535:Ještě jednou Tě zdravím.Samozřejmě mám balík HD programů od skylinku i jejich plnou nabídku.Mám plnou nabídku i od cs-linku.Mám plnou nabídku dokonce od upc direct.Dále sharing europackets.Gamma card.Anténa 240 cm.Financuju to s přehledem ze sázek na fotbal,v čemž se považuji za dost úspěšného.Jde mi pouze o programy,které jsem zajistil své milence,která s nimi vyjádřila už několikrát svou nespokojenost. |
garrrry
![]() |
|
RE: Sport 1 a sport2@garry, k tomu není co dodat R^ :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |