Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DM 500HD zkušenosti a poznatky

Tímto vás zdravím,pořídil jsem si tento příjimač na místo HD 800,zatím jen konstatuji samou chválu,jak v rychlosti tak v kvalitě signálu a zobrazení a v nízkých teplotách,prostě osmistovka krom oled displeje mu nesahá ani po kotníky,pokud máte jiné zkušenosti sem s nimi,,,

dusandj
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 500HD zkušenosti a poznatky

Ještě ho nemám ale co jsem četl samá chvála
Uvažuju že ho vyměním za 800.
Oled díky miniaturní velikosti je téměř u 800 k ničemu a ještě jsi zapoměl u 500 HD na USB které chybí.Pro někoho díky zvětšení paměti podstatná věc já žádné blbosti,picony atd nevyužívám takže pro mě neduležité.
Chtěl jsem se zeptat vypíná větráček ve standby ? a jak je hlučnej ?
A co jsem četl přehraje to skoro všechny formáty včetně avi atd..
Nezkoušel jsi?

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Ventilator je velmi tichy. 500 HD startuje cca za polovicny cas ako 800HD. Zatial mi nazmrzol ani raz. Pohyb v menu je velmi svizny. Skusal som aj e-sata HDD. Nahravanie a prehravanie je bez problemov. HDD ide pekne do stand-by.
Zatial spokojnost. R^

ACD

no tak jsem ho objednal ;)

Dukan
Registrace: 11/2009

RE DM 500HD

Ventilátor v modu standby nevypíná,ale zpomalí tak cca 100ot.ale při max vytížení teplota 38 stupnu,prostě není slyšet,je opeavdu velmi tichý.Má to mini usb takže žádný problém,formáty jsem nezkoušel,přes víkend to testnu,esata super,přehrávání HD pořadů naprosto bez chyb,mám na něm Samsung 1,5 TB naprostá spokojenost.

dusandj

Posledni experimentalni Newnigma umoznuje ventilator uplne vypnout ve stand-by. Mini USB je jen servisni konektor a zapojeno jako RS232. Skoda to usb tam byt mohlo, kdyz uz na to je tam nachystany otvor. Tuner je spicka jako u DM8000, vhodny pro DX prijem.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

JJ,mini je servisní,máš pravdu,image tam mám momentálně
Dream Elite BH 1.2.4 OE1.6 DM500HD USB Multiboot.zip
chce to zkoušet tak jak všechny ostatní)

dusandj

díky všem za info.
Ventilátor / standby dobrá zpráva
Kvalita tuneru / dobrá zpráva
Tak ještě co to přehraje a 800 se otřese v základech..
A že ještě Geminy se nerozhoupalo..divný

pat
Galerie: pat

images je na ni už dost, pouze geminy a nabilo nějak zaspali,možná ladí,možná spí,je to nové a chvíli všechno trvá,a myslím si že se 800 už v základech třese.

dusandj

@pat

do 800-vky si daj dreamelite na kerneli 1,6 a nebudes sa stacit divit.. konecne rozumna enigma ktora vie vyuzit kvality dvojjadroveho procaka.
co sa tyka dm 500HD je to lite verzia dm 800, usb port sa da ozivit odstranenim myslim jednej alebo 2 prepojek na DPS, tunerovo je na urovni poslednych cinskych tunerov pre dm 800/8000. osobne ma dm500HD neoslnila, predom pripomina dm500 so vsetkymi neduhmi teda s rusivo posobiacou vycnievajucou kartou z citacky. tak isto e-sata konehtor na pouzitie ext. hdd sa mi nejak moc nepaci, pri takom ventilatore to mohli poriesit aj dnu podobne ako je tomu u dreamu 600/800HD

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

da se ten dreamElite nanstalovat standartne? Nebo tam musi byt nejaky multiboot zavadec?

krompac
Registrace: 11/2008

standartne

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra