![]() |
|
Technisat Digi S2Po zapnutí tři 999 na displeji.Nesetkal jste se někdo u tohoto přijímače s touto vadou .Dík standa Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Technisat Digi S2Poslat do Omka na reklamační opravu. Pokus se ale ještě sám:Zmáčkni obě kanálový tlačítka na mašince vpředu, zapokj síťový kabel do elektřiny a zmáčkni ještě i tlačítko power. takto to drž asi 20 vtšřin a měl by se receiver dostat do továrního nastavení. Pokud ano, máš vyhráno, jen musíš znovu vše nastavit a naladit a setřídit. Držím palce. R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Technisat Digi S2Dík Dejf ale ani tento tvrdý reset nepomůže .Je to opravdu asi něco kolem procesoru. Prodalo se jich několik stovek ale takováto vada se mi nikdy nestala -když už něco tak zdroj a nebo čtečky.Je dobrý že je 2 měsíce ještě v záruce.standa Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
![]() |
|
RE: Technisat Digi S2Mě se to už na nich stalo a také jsem jich prodal několik stovek. Je to teda doma neopravitelný, musí se to poslat do servisu. Mrzí mě jen, že už OMKO tento přístroj pár měsíců neprodává, zrušilo jeho prodej po tom, co se k nám z Polska tahal tento model jako napodobenina, která byla extrémně levná - pozor na ně. Už montuju jen Technisaty Digit MF4-Se (černý nebo stříbrný) - jsou ale o pár stovek dražší | :((Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Technisat Digi S2Jo taky jsem na ty Polský nalít vzal jsem je ze Sapra samozřejmě problém se čtečkou-zamrzaly tak na honem jsem je vzal od f.IVO a pro změnu neměli CZ menu a přehrat nešlibyly pro Ukrajinu.Přešel jsem na Topfild 6000CR a taky se sypou v těch prvních elyty v těch novejch co už mají trochu jiný zdroj IO není stavěný na takový výkon.Takže si člověk v těch levnejch nevybere. standa Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější
|
ssstanda
![]() |
|
![]() |