Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Občasné sekání obrazu u SPORT 1 A SPORT 2

V posledních dnech jsem zaregistroval občasné sekání obrazu na programech Sport1 a Sport2 V CS LINK A SKYLINK.Používám originál cryptoworks irdeto.Mám víc přijímačů,dělá to na všech.Všechny ostatní programy v pořádku.Má někdo s tímto zkušenost?Dělá to v intervalu asi 3-5 minut.Všechny ostatní programy O.K.Myslím,že chyba u provozovatele

garrrry
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Občasné sekání obrazu u SPORT 1 A SPORT 2

U jakých přenosů ti to dělá ? Kdyžtak na to můžu juknout večer u šp. ligy.

polulin
Registrace: 10/2007

SPORT 1 A SPORT 2

Např.při španělské a italské lize.Odpoledne se občas obraz seknul při skotské lize Rangers-Hamilton.Je to záhada,vše ostatní o.k.Chtěl jsem vědět,jestli má s tím někdo zkušenost.Dělá to tak asi posledních 14 dnů.Je to vždy takové škubnutí a při přenosu to hodně vadí.

garrrry
Registrace: 3/2009

žádné problémy ani sekání...

myšák72
Registrace: 2/2010

polulin

až na to Ty jukneš tak budˇto bude kodované seca :))) ,nebo na velký prd přijdeš!!! :))) Rv ,protože nevíš jestli to vůbec ještě bude chodit,když to bude chodit,tak máš velké štěstí :8) :8) ,jinak mě to chodí holanďané a je mi jedno jestli na ASTRA1,nebo 3,jakým způsobem,to už musíš sám.Ale né tím,že měním jako osel každý den 2x klíče.jako třeba každý druhý,který kouká v EMU.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Hery

Hele, dědku, dneska jsi asi moc přebral, takže už nevidíš na písmenka. Tak si to kdyžtak přečti ještě jednou a s tou tvojí Gamma kartou si běž honit pérko třeba na nějaké jiné fórum.

polulin

Polubin

Přebral jsi asi Ty,protože nevíš o čem je řeč,až Ti to vše zhasne,tak já budu koukat dál,ale Ty budeš ten osílek,komu to nepojede!!!
:8) :8)
A nezáleží pouze na Gamma kartě,ale o tom,jestli s tím dovedeš poradit,.a ja vidím,tak Ty né!!!!
Víc s Tebou nemám zájem diskutovat,protože Ty mi nic nemůžeš poradit,dát něco k tomu aby mi šli třeba provideři o které bych možná měl ještě zájem.
A už nepij,protože z Tvé vulgarity je to už cítit. :8)kousku,poznám po prvních větách co umíš!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Takže jednu adresu nahlasíme na protipiratskou unii,když si umíš se vším poradit a jistě tvý známí ti budou hodně vděčni za to chvastání na webu

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

To není chvástání,ale jede to bez problému/Vantage 7100HD/ a FTA na ASTRA3/a to bez sekání./Ostatní programy v kodukteré tam chytám jedou také a také bez sekání,tak je asi problém u Vás,
Tak prosím bez uražek a makajte na tom aby Vám to chodilo.
Víc už nemůžu poradit!!!!!

hery

Mě to zhasne akorát tehdy, když si to přestanu platit, narozdíl od tebe, kdy ses tady nedávno vychloubal, že Skylinku neplatíš, protože máš kartu určité série. Pitschoviny jsi tady tlápal většinou v pátek, už jsi to rozšířil i na sobotu. A tím končím tvou debatu s tebou.

polulin

holandskej sport 1 a sport 1.2 momentálně FTA na 23.5E
frekvence:
12,129 MHz Vert. - 27.500 MS/s **DVBS2**

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Hery-kdyby sis přečetl jeho otázku,tak píše o CSlink a Skylink a ne o nějakých podělaných Holanďanech :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Bez nějakých blbostí co tady píšeš,já si taky něco platím,kupuji moduly,karty různých kodovacích systému jako neofic. ale šlape vše co bych si představoval,a možná ta investice jako první stojí víc než předplatné skylink karty na celý rok!!!!
ale ten mě nezajímá,mě třeba zajímá TURK a karta Kebal,ta mi ukaže všechny zápasy BAROŠE a ostatních hochů v turecké lize,každý máme asi jiné parametry toho,co chceme koukat.A o to i HD třeba navíc,

hery

Antoš

Tam nejsou už vůbec žádné problémy,tak nevím o čem ten hoch píše .
Tyto programy chodí standartně a stále bez problému/
Skylink,Cslink/

hery

Divím se ,divím hery,že sem ještě vůbec píšeš :))) že se na to nevykašleš,nestojí Ti to za to :))
Každý má jiné priority,tak se nato raz dva tři,oni mají asi jiné myšlení, :(( :((
malinko jsou někde jinde.
:bigeyes:

kanec
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra