![]() |
|
CSLINK karta a nefunkční některé programyJedná se o aktivovanou kartu s tarifem základ. je používaná jen na chalupě v sezoně. Po zimním období na ní nefungujou některé programy.Lze nějak donutit operátora, aby vyslal patřičné instrukce do karty. Na webu jsem žádnou možnost nenašel, telefonicky to o víkendu nejde (divné služby). Několik hodin mám kartu v přijímači a nic. (nové fregvence jsem naladil, chyba je na straně karty, zkoušeno i v jiném přijímači kde jiná karta Skylink maká v pohodě) Děkuji za typ. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: CSLINK karta a nefunkční některé programydať nový tarif hento je už rok neplatný tarif🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CSLINK karta a nefunkční některé programyPřesně tak jak říká Jupi... Ve správě karet nebo v rychlé aktivaci dát tarif neplacené programy bez omezení.Buď to budeš mít zadara nebo za 200 a dostaneš k tomu na měsíc zadara balík Total. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: CSLINK karta a nefunkční některé programyTarif Zaklad je stary tarif,na ktory nejdu niektore programy...treba doplatit na tarif "Neplacene programy bez omezeni"..btw. je uplne normalne,ze cez vikend nepracuju (tak isto ako napriklad Skylink)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CSLINK karta a nefunkční některé programyNázev skupinyTarif Základ (ČT,Prima,Nova) - neomez. Platnost od 26.05.2007, Platnost do: bez omezení Tohle mi to ukáže při kontrole karty. Když kouknu na Tarif Základ, je v něm Prima Cool, Nova Cinema atd a tyhle programy nejdou. |
Orion
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE:CS-LINKVšiml jsem si,že v posledních dnech dochází k občasnému trhání obrazu na SPORTU 1 a SPORTU 2.Mám víc přijímačů a dělá to na všech.Používám originál cryptoworks irdeto.Všechny ostatní programy v pořádku.Pouze na těchto 2 programech.Je to nějaké divné.Máte někdo tuto zkušenost? |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
@OrionProtože máš právě tarif základ.... Potřebuješ tarif neplacené programy bez omezení.Nahoře u výpisu na stránkách cslinku máš v červeném poli možnosti doregistrace.Asi tam budeš mít dvě možnosti a sice nepl.programy bez omezení a Nova HD... tak si to přeregistruj a půjde ti všechno i Prima Cool. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
OrionV tarife zaklad Prima Cool ani Nova Cinema nejde,za tie sa doplacalo...potrebujes zmenit na spominany tarifČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CSLINK karta a nefunkční některé programya ked nam neveris,tak tu to mas oficialne : http://www.cslink.cz/otazky-a-odpovedi/pro-zakazniky/jak-mohu-provest-prevod-karty-zmenu-tarifu-1.aspxČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |