Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Alligator - kombo HD PVR box

děkuji za recenzi,
také jsem měl možnost se s těmito stroji setkat, škoda jen, že tam není otevřený linux...
Chtěl bych podotknout,že ten kdo nemá zájem o Combo, třeba z důvodu, že už má DVB-T ve své nebo na svých TV, existuje bratr Alligatora a to Optibox Panthera, který se liší pouze tím, že nemá zmíněný T příjem.
Jinak opravdu jak bylo napsáno jedná se o celkem zdařilé kousky, které si jistě najdou své místo mezi svými uživateli

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Alligator - kombo HD PVR box

Mozno najde,skoda ze soft ma este male muchy a novy sa tazko rodi.Hrozi koniec vyvoja?V recenzii som bol zvedavy na wifi,ale ostalo len mlcanie jahniat.Tejto teme sa uspesne vyhyba vela ludi.Hlavne ide o vnutornu kartu,ktoru dodava vyrobca,ale opat mlcanie jahniat.V com je problem?Wifi cez usb je zname........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nahrávání

Dobrý den,
v recenzi píšete, že alligator nemá dva tunery a nejde nahrávat a sledovat něco jiného? To platí i při nahrávání z DVB-T a sledování pořadu přes satelit? Je tedy možné nahrávat např. z ČT1 před pozemní digitál a sledovat např. ČT 2 přes skylink?
děkuji za odpověď

lanmaze
Registrace: 2/2010

mate tam chybu!

Pise sa je jedna Conax citacka a na obrazku su dve karty zastrcene v nom :) A tiez v menu je potom vidiet 2xCryptoWorks...Pekny clanok,len si myslim ze obrazky mohol autor spravit z dakej TV karty a nie fotakom z TV :))

mercedes77

Máte pravdu,

ten txt mi vadí,doufám v postupné řešení,obrazová kvalita je výborná /42px80/,drobnosti v menu neřeším,zavedení nového fw přes usb už pro mne jednodušší ani byt nemůže,dvb-t v pohodě /mpeg2/,chystám se vyzkoušet mux4 o2,zatím tam je polský mux,spolupráce s motorem je v pohodě,pvr jsem ještě nevyužil!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Old21 píše:
Koupit wifi flash Opticum, dát do přední USB slotu, přes DHCP zapnout a musí být dhcp-0 a stroj si najde wifi sám, funguje to skvěle

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

odpovedi

@mercedes77
2x Conax ctecke, v posl.FW fungujici obe karty ve cteckach.
fotky - TV karta po letni bource loni odesla, zapracuji na tom, ale neni to priorita

@lanmaze
nahravat jde jen jeden program z jednohoTP nic vic. Pokud nahravas napr. z Dicovery, nedje prepnput na nic jineho. Pokud nahravas napr. z CT1 na terestrialu, jde prepnout na CT2,24,4 z terestrialu, ale na nic jineho. Staci ?

@spyko
Jsem bohuzel skeptik. Menu je stejne nachlup jako u Koscomu HD7400 a podobnych, tam TXT fungoval snad jen v jednom FW, od te doby je to spatne a tohle je nachlup stejne.

J a
Registrace: 7/2005

Ja díky,

ikdyž to bude zklamání,ještě více mě štve ,že neni propustnost txt přes stb do tv!!!Vše by bylo vyřešeno!

spyko

Ani když to propojiš scartem ?

J a

@Babui

kde kupim tu Wifi Opticum?Nemozem pouzit iny wifi usb kluc?

mercedes77

OPTICUM GXU-301

http://www.isat.cz/usb-wifi-adapter-usb-gxu-301_d1231.html

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

nahrávání

@J a : díky za odpověď, jen mi pak trošku uniká smysl toho dvb-t tuneru, pokud z něj nejde nezávisle na satelitním nahrávat.

lanmaze
Registrace: 2/2010

Lanmaze

vantage 7100 ts taky nemá nezávislé pvr,8000ts už má-vidíš ten rozdíl?

spyko

Ja,víš že

jsem se o to ještě ani nepokusil,tak jsem se spolehl na hdmi přitom vím ,že jím to neprojde,skleroza,děkuji!!!

spyko

pri propojeni pres HDMI text samozrejme nejde, je to dane zpusobem vysilanim teletextove informace. Pres SCART by to mohlo jit, zkusim to zitra, pred chvili jsem se vratil z mereni, jdu chrnet.

J a

Takže

je mi líto-nejde!!!

spyko

Tak jsi byl rychlejsi, sice jsem to trosku cekal. Takze snad pristi verze FW.

J a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra