![]() |
|
JOJ a zmena programuTeraz som si vsimol, ze JOJ zmenila progrma na nedelu a zaradzuje priamy prenos zo zakulisia Show Dance. Toto je fakt take dolezite, ze kvoli tomu treba menit program? Neviem co malo byt miesto toho a je mi to jedno. Ale myslim ze zmena programu bez opodstatnenia by mala byt trestana radou pre TV vysielanie. Nabuduce sa mozeme dockat toho ze prerusia nieco a prepnu na WC, lebo si tam zrovna odskocil ucinkujici zo Show Dance. Ludia vas toto nehneva? Mna to priamo vytaca. Maju ten program len na srandu? Keby sa takto chovala kazda TV, tak ako by to vyzeralo? To pri tvorbe programu nevedeli ze budu mat v Show Dance zakulisie? Musi to byt v priamom prenose? Nestaci im to neskor v zazname alebo ako ukazky pocas hlavneho programu? Viem ze mnohy napisete - ty mas ale starosti. Ale predstavte si ze kazda TCV vobec nepojde podla programu a nikdy nebudeme vediet co kde davaju. To by sa vam pacilo? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuTV joj,JOJ+,DOMA,Markiza a podobne fetisisticke TV nepozeram. :8) :8) :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programutoje normálka konkurencia nespí🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuBillysk- súhlasím, ale na podobne sprostosti som si pri týchto zvratkových tv zvykol, teraz napr. skutočne famózna relácia na tupej markíze Lets dance, super!!! Rvgorefan- súhlas, ale joj plus je vcelku o.k., len pre staré klasiky. Ináč pozdravujem tie h.o.v.n.á čo si hovoria slovenské celebrity. :laughing: :laughing: :laughing: 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
JOJ a zmena programuNie je to jedno? netreba pozerat telku, ale ist sa radsej niekam zabavit. |
ruhros
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 295 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuBez ohladu na zmenu programu idu tieto ko ko komercne tv dole vodou,ic program je coraz viac pouzitelny v zariadeniach na liecenie dusevnych poruch.Ale kedze to vela ludi zere,neviem co si mam mysliet o nich......Ci vy nato?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuešte dobre že je fotbal večer dnes :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JOJ a zmena programuJa sa držím hesla, čo sa mi nepáči nepozerám...Tiež lets dance nemusím a podobne programy ale viem že ich vela ludí pozerá, a ja si zase pozerám čo sa mne páči, ale žiadnu televiziu neodsudzujem a teším sa každej novej....totiž ešte mám v pameti ako som čumel do slov.programov len STV1 a STV2...finito R^Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuna joj, joj plus, markíza je čsto plno filmů v původním českém dabingu - je to pak jak NOVA - chudáci slovenské dětičky a puberťtáci - si k tomu musí vzít slovník :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuBohuzial nase komercne tv idu dole vodou,väcsina programov je o nicom,stupidne serialy vlastnej tvorby,Smotanka na Markize a v nej takzvane "celebrity".Niekedy som relativne dost pozeral nase komercne tv,teraz iba vynimocne.Zlosti ma hlavne posun programov oproti harmonogramu-na co maju programovu ponuku,ked ju nedodrziavaju.To by sa radou pre rozhlas a tv malo fakt pokutovat.A s reklamami nech si caruju kolko chcu,nech ich kludne nedavaju pred zaciatkom filmu,ale neskor,potom uplne tesne pred koncom filmu.Aj ked to je ich zdroj prijmu a zisku,ja reklamu nebudem,aj keby bola umiestnema v akomkolvek case-bud si pojdem zapalit,alebo prepnem na iny program.Takzy nase komercne tv-gratulujem vam k strate vacsiny divakov s iq vyssim ako priemer.Zostane vam este kopec ludi s podpriemernym iq a par jedincov s vysokym iq. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
JOJ a zmena programuhttp://www.rada-rtv.sk/sk/podanie-staznosti/ |
vito1
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuhej,bol som sa zabaviť výstupom cez výsek na martinské hole. A nemuseli ste tu zbytočne drístať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuJa sa držím hesla, čo sa mi nepáči nepozerám...Ved aj ja sa toho drzim, ale co to ma spolocne s tym ze so zmenia program. Vela ludi to nevidi lebo o tom nevie a inych nahnevaju tym, ze nico idu pozerat a zrazu je tam nico ine. Mne je jedno co vysielaju, na to sa nestazujem, ja len chcem aby vysielali to co maju v programe s xmrny nech robia na dolezite veci a nie na voloviny zo zakulisia. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programuShow Dance robí Jojke lepšie čísla čísla ako čokoľvek iné, v nedeľu sa nič také dôležité pre Jojku nevysiela, tak prečo by televízia nezaradila niečo čo bude mať väčšiu sledovanosť? Aj do obchodu radšej dovezú tovar ktorý ide viac na odbyt. Normálna operatívna zmena |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programupokial ludia budu pozerat to co teraz zaradili tak to budu robit, ale ked to nebude sledovat "nikto" tak to nabuduce nezaradia, este ze mam discovery a viasaty :D |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: JOJ a zmena programueste som zabudol na national geographic |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
BillyskJa viem trochu som odbočil od temy, ale to vlastne patrilo tým čo šomru že tie televízie nestoja za nič.Ono máš pravdu maly by dodržiavat programový harmonogram alebo min.ho dat vediet s predstihom./min 1 den/....A pri live s posunutím už nejak vopred počítam.....Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
![]() |