![]() |
|
Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěTo jsem na to zvědav, oceńuju že si s tím dali práci, ale 16:9 to asi nebude, což ? |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěNo, jestli to bude mít takovou "kvalitu", jako v HDčku avizovaný Vlak dětství a naděje, tak potěš koště. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěten jsme neviděl, ale tohle je klasika :) |
cancro
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěVýborný počin R^ , ještě by chtělo zapracovat na:Chalupáři, Byl jedou jeden dům. a filmy: Světáci, Burianovky, a oba Švejkové. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěSaxon,mluviš mi z duše to je prostě klasika,a dnes mám dobrou náladu Vítci podruhé vyhráli.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitějo Chalupáře bych bral, a z filmů třeba ještě Obecnou školu, ale chce to taky 16:9, někde jsem četl, že už jsou modernější metody, než to jen nazoomovatale ten Burian, co jsem naposled viděl, to byla taková katastrofa, že s tím už se snad ani nic děla nedá |
cancro
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitějo Chalupáře bych bral, a z filmů třeba ještě Obecnou školu, ale chce to taky 16:9, někde jsem četl, že už jsou modernější metody, než to jen nazoomovatale ten Burian, co jsem naposled viděl, to byla taková katastrofa, že s tím už se snad ani nic děla nedá |
cancro
![]() |
|
cancrodneska už existujou takové systémy, že se nám ani nezdá, co se všechno a jak dá zrenovovat.pro zajímavost například tento systém: http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_Solutions On Air!
|
Saxon
![]() |
|
habrŠtěpánek je jejich klenot. Přál bych si finále Pardubice - Vítkovice.Souboj dvou generací... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Re:SaxonTy mi snad čteš myšlenky to jsem tam zapoměl dopsat,jinač ŠTĚPÁNEK opět famozní,ještě že se hraje hokej a nepokračuje na ledě ta medialné přestřelka mezi trenéry.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěSakra tu tohoto serialu mi je i jedno jestli to bude 4:3 nebo 16:9!!! To beru jako detail! Hlavne zee to bude ostry cernobily obraz!A ted to vyjimecne nemyslim ironicky! Tato mala serie je podle mne jedno z nejlepsich co se ohledne kriminalistickych serialu da u nas najlezt! Jinak u chaluparu by spise bodlo najit ty ztracene dily o kterych se jiz nekolikrat mluvilo. To by bylo terno nez nejake HD Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
faustLepší český seriál než HLMP podle mě neexistuje.To je řemeslo od A až do Z. Pak řadim: Chalupáři, Byl jedou jeden dům, Sňatky z rozumu, F.L. Věk a Cirkus Humberto. V Humbertu je především skvělá muzika od K.Svobody. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěNo ted jsem zjistil že za chvíly začíná Kachynuv Kočár do Vídně takže jdu koukat.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěnezapomínejte na Majora Zemana taky bomba.i když sposta (nevhodné slovo)ů bude tvrdit že je nemorální na to koukat |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěOno už nikdo tyhle dobový-historicky vypravné serialy nikdo nenatočí nejsou náměty a hlavně prachy.U majora zemana mi dříve narození si uděláme odstup od děje a sledujeme vykony hercu,kameru,hudbu ale u mimikru jsem se přistihl i s nostalgie jen ty vlasy už nejsou tak dlouhý a ty vikendové pařby už bych asi nepžežil a taky už by mě unavovalo tahat bedny kapelám po zábavách,ale léta to byly krásný. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěMě taky Zeman nevadí, v tom co mu obecně všichni vytýkaji jsou mnohem horší dílka.Rodáci, Okres na severu, Muž na radnici atd. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěNo nevím, ale ten vlak dětství a naděje nijak kvalitou nevybočoval a vypadal jako například hodně starších filmů vysílanejch na nově když se sledujou taky přes novu hd. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěČT umí natočit i po revoluci zajímavý seriály (když chce). např. případy detektivní kanceláře ostrozrak. nova s primou, to je absolutní katastrofa. škoda slov.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěeste keby sa Vam vratila spartakiada. :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
@gorefana proč ne ??Nikomu to neubližovalo.Když pomineme politický pozadí. Pořád lepší než dnes když 80% dětí neudělá kotrmelec,ve 14 letech kouří marihuanu,nedovedou kopnout do míče a jediný vrchol činnosti je zapnout PC a čučet do něj do rána. Ale to je jen začátek bude hůř.. Počkej až za chvíli bude běžný že Tě přepadnou tří 12 letý fakani a o všechno okradou. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitě@pat: tu zase nekdo moc hledi na zpravy TV NOVA... Nevidel bych ten svet tak pesimisticky jak oni.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
4FaustV tom případě ti doporučuji návštěvu hodiny tělesné výchovy někde na ZŠ nebo shlédnutí nějakého sportovního klání, kde jsou účastníky děti do 14ti let... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Jiří SequensPak bych doporučil k remasterování a HD 16:9 i filmy:Partije krásného dragouna Pěnička a Paraplíčko Smrt černého krále Vražda v hotelu Excelsior JInak kdo může dívejte se na staré válečné filmy (1960s) na Sky Movies Showcase na 28e. Viděl jsem Von Ryan Express a to je super barevný obraz - zvuk mám jen stereo. T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěproč ne kavalitní analogový film je víc než než FullHd z těch 4M na 4M by se dalo něco udělat jen tak dál R^Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
inakremaster starych filmov je paradna vec.Na Arte HD byvaju take....M.Monroe apod. a je to parada....len veci typu major Zeman apod,pozeram len s podtextom - coho bol ten bolsevik schopni...... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Hříšní lidé města pražského v HD kvalitěVelmi chválihodný počin, mělo by být pokud možno ze zlatého fondu historie postupně zdigitalizováno do HD kvality ..... dokud je čas.Zklamali mne ti všichni vydavatelé DVD za 38 - 50 Kč, z počátku to byl skvělý počin, později to začli neúnosně kvalitativně flinkat. Nejhorší případ byl u nejmenovaného vydavatelství, nabízej postupnou kolekci o zbraních. Mají super balené, v naždém obalu je pěkná brožura k tématu, ale kvalitou děs a běs, jak třetí kopie v VHS .... nepochopím ten šlendrián Rv Rv ;P |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |