![]() |
|
=Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZ"Vyhledávání podle nicků: Tohle web parabola.cz nikdy nenabízel. Záleží na tom, zda u čtenářů o takovou funkci je zájem. Případné připomínky a náměty na vylepšení můžete posílat prostřednictvím příslušného formuláře nebo přímo na e-mail.Náměty se zabýváme. Některé byly již zrealizovány." Môžete sa vyjadriť kto je ZA R^ zrealizovanie tejto možnosti - vyhľadania príspevku podľa užívateľského mena(nicku). Jednoduché vyhľadanie príspevku ku ktorému som sa vyjadroval-čiže, ktorý ma zaujímal... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
No já jsem pro.Už párkrát jsem po této možnosti toužil, a to z jednoho prostého důvodu, že je to způsob jak si ověřit jestli je tazatel trouby nebo provokatér. Rozhodně si myslím, že by to bylo ku prospěchu věci.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZale však vyhľadávanie podľa nicku funguje a dosť dlho. Však si to vyskúšajte.Je tam len malý problém.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZNo to by bolo super.Veľmi mi pomohli príspevky od vortomonda a verím,že ešte pomôžu.Parabola,palec horu R^ Vynikajúci nápad.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZOpravujem od vortimonda a pravdaže nesmiem zabudnúť na miki16 .Veľa šťastia z novými nápadmi,Super R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZtak to je vyborny napad R^ R^ :)Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.
|
milan007
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZTaky jsem pro, v podstatě z důvodů, který uvedl Enik.Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZdobrá volba jsem take pro R^ |
zuki
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZale jak píše oneeeee, už to dlouho funguje, Enik a Funtomas mohli dávno kádrovat |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
redakce vraťe nám zpět počet zobrazení příspěvkůPřesně tak jsem pro každé zkvalitnění tohoto vebu a to by bylo i vyhledávání podle nicu a uvítal bych zpět i počet zobrazení příspěvků. R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZpardon: Fantomas |
knawi
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZtaky se přidávám |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZTaky se divím požadavku na f-ci "oživení tématu", vždyť tohle dávno funguje právě přes výpis dle reakcí.Počítadlo podle mě jen svádí ke klikání, max. ukazuje zájem, ne vypovídací hodnotu příspěvku. Vůbec mi nechybí. Vyhledávání podle nicku bych bral taky, ne proto abych zjistil, zda je dotyčný trouba či provokatér, ale jednoduše proto, že mě jeho odpovědi přednostně zajímají. Hezký den všem. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Som za...Som za a pripájam sa. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZjá nenech je sranda :laughing: 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Tomik535Za to nemužu že tě to počítadlo svádí klikat.Ach jo. ;PDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZR^ R^ R^Bude ako má byť!
|
gabricius
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@satmanMůžeš uvést svůj důvod, k čemu je to dobré?Protože to, co jsi uvedl, by mohl říct každý. Znáš to o moudřejší ustoupí.. "jsem pro každé zkvalitnění tohoto vebu...a uvítal bych zpět i počet zobrazení příspěvků." Njn, ale nevidím žádný věcný důvod nebo argument. Prostě bys to uvítal. Já bych uvítal důchod v pětatřiceti, ale jestli to zkvalitní život v naší republice.. :-/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZAj ja som za. |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZTo i já jsem za ten důchod v třiceti pěti R^ :laughing: R^ |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZvyhlůedávat nick jen kvůli tomu abych věděl kdo je provokatér a kdo blb ?? :)) :)) |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZabych se nedotknul Enika a Fantomase, taky mě některý výplody přimějou k tomu, že se podívám, co je to za ducha. určitě podobnou reakci vyvolávám sám. než o objev provokatéra mě ale víc zajímá, jestli je nick podivnej jednorázově nebo notoricky. |
knawi
![]() |
|
@knawi,oneeeeeako myslíte, že už to dávno funguje, keď sama redakcia priznáva, že taká funkcia nieje?Dá sa to vyhľadať, iba pokiaľ je nick uvedený priamo v názve témy alebo v texte! A ja by som bol rád keby to išlo priamo v nickoch...lebo sa tu preberá množstvo tém a pamätať si ich názvy alebo všetko k čomu som sa vyjadroval(čo ma zaujímalo) by bolo nemožné... a takisto súhlasim s Enik-om aj overenie spôsobilosti vyjadrení iného nicku k téme ;) by bolo zaujímavé Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
@digitalspodívej se, co myslím: vyhledávání nicku "knawi" (ne ze samolibosti ale z opatrnosti), zatržený "reakce" a "rozšířené".https://www.parabola.cz/forum/result-1687/ máte-li na mysli něco jiného nevím, mě o každém nositeli nicku tohle stačí |
knawi
![]() |
|
knawiSystém vrátil prázdný výsledek.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: =Vyhledávání podle nicků= PARABOLA.CZtomu tedy nerozumím, přece nejsem žádná výjimka, doprčic už jednou, a kde bych ten odkaz vzal? s prominutím, tvůj nick:https://www.parabola.cz/forum/result-1691/ jako u jiných nicků to vyhodilo 52 odkazů, co jsem si všimnul od listopadu 2008. tak to je! |
knawi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |