Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HBO HD - bitrate

vie niekto aka je?

vcera som nahral na disk alien3 a zabral 3,2 GB pri dlzke filmu 1h:45m

pricom kazda cast yellowstone park-u zabera okolo 3,6GB dlzka 0h:50m

funtomas
Registrace: 12/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO HD - bitrate

souhlas. včera ten bitrate nestál za nic a byl asi nejhorší ze všech HD programů na skylinku. první den to bylo lepší. ale dal bych jim čas. vysílá to teprve pár dní

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Je to katastrofa
Normálně bych zakázal toto prezenotvat jako HD.
To HD logo je tam jen pro parádu.
Jaká koliv SD stanice třeba na 5 E ve Viasatu je 10X lepší..

A tolik slávy bylo kolem toho HBO HD (vlastně SD)...a zase nic

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

HBO HD ma bitrate bitrate v prumeru tak kolem 4-5 Mbit/s,CT HD 10 Mbit/s

rojroj
Registrace: 10/2009

nechápu na com tam zabírá kapacitu ta trapná SD stanice DOKU CS. sice je to málo, ale každej megáč navíc je dobrej

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

No doku CS je obsahově několikrát lepší než ty filmový trapárny typu "B" na HBO.
Ale je to věc názoru v životě jsem na HBO nedokoukal film dokonce a doma už tyhle "mega filmový hity" taky nezajímají..

pat
Galerie: pat

vorti...klid....to už by jsi musel "vyházet" všechno SD.Mrkni jen nahoru na ČS stanice a je to jasné...kolik by se ušetřilo místa kdyby tam všechny programy byli jen jednou??Místa je na orbitu habakuk,každej provider si chce jet na vlastní triko tak si zase to místo zaplatí a vo tom to je...Pěkný Velký pátek,u nás trošku upršený.....ale přesto digitální.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

a co mě zklamalo nejvíc: zdaleka né všechny filmy z USA mají originální zvuk. často je na tý druhý stopě (která je značená jako ingliš) rovněž ten otřesnej dabing Rv takže se tomu nelze vyhnout.

vortimond

keby dali preč novu hd s 12.070 by bolo miesta habadej
pre sd dúfam žeto tak bude raz :-/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jedna věc je kvalita obrazu, druhá obsah nabídky.Aby se vyplatilo si to slavné HBO předplatit, museli by odvysílat měsíčně alespoň 6-8 filmů slušné úrovně.A to se něděje.Jak tady už někdo napsal, většinou jsou to jen žalostné béčkové filmy.Jestli to budou prodávat v nějaké pseudo HD kvalitě, to tomu moc nepomůže.Je třeba zlepšit obsahovou nabídku a pak teprve kvalitu obrazu.Do té doby pokud někdo bude chtít vydět dobrý film ve slušné obraz. kvalitě, bude muset hledat jinde, nebo si dojít do videopůjčovny.Můj názor.

Mildas
Registrace: 5/2006

ale nie je všetko iba o bitrate-napríklad na FILMBOX HD som videl film vo výbornej kvalite SEXI PISTOLS a pritom mi na disku zabral 3,1 GB

STAN33
Registrace: 6/2006

HBO HD - bitrate

Podle mě to ani nebylo NATIVE HD, tak jak uvádějí v materiálech, těšil jsem se na tento film, ale to co předvedlo HBO HD byla opravdu katastrofa, místy se obraz podobal DVD RIPu.Je to velká škoda, snad to nějak "vyladi" :-)

qantas30
Registrace: 7/2007

to Mildas

Tohoto názoru jsem zatím stále.....filmy v jiné kvalitě než "normální" se ke mě dostávají bohužel jinou cestou než satelitní.....Poměr výkon/cena/řekněme měsíčně.....Proto platit za "nějaké" HD extra + HD stroj = spokojený divák.Pěkný digitální velký pátek.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Doku cs super stanice

Nejlepší.

emtech
Registrace: 9/2006

ale to zase jo, ten vetřelec byl v HD-nativ, to se pozná. ale kvalita nebyla nijak slavná, hlavně díky bitrate. protože na bitrate jsou nejnáročnější právě akční filmy nebo horory, který se odehrávají v "začouzeném" prostředí

vortimond

To Mildas: tak je to o tom, co mas rad za filmy a co se ti libi. Nejde pausalizovat, ze tam nic neni. Ja kdyz se podivam na filmy v kvetnu, tak tam budou davat vsechny 4 dily Indiana Jonese v HD. Ty filmy se mi libi, takze si je chci nahrat do sveho archivu. Kvalita tech filmu je uzasna (jiz jsem je videl v kabelovce UPC - HBO HD nekdy pred 2 mesici, ale tam bohuzel nemam moznost HD program nahrat).

Plus tam budou opakovat posledniho batmana, kuryra 3, posledni Akta-X, Yes Mana, Max Payne, Sedm zivotu ... a v neposledni rade taky pokracuje i v kvetnu serial Pacific ...

takze pro me je HBO HD zajimave jak tento mesic (za SMS), tak si ho zaplatim i v Kvetnu, kvuli Jonesovi ...

Takze je to o tom, co te zajima, pro me zajimave HBO HD je ... a kdyz uz si udelam cas na TV, tak radeji koukam na poradnou kvalitu obrazu a zvuku ...

davebj1
Registrace: 3/2008

ale zasa tie 2€ naviac za HD dam, uz len kvoli obrazu 16:9 a nieco predsa davaju v HD napriklad napr. koncert rolling stones

funtomas

Ono to jede tři dny a je tu tolik negativních reakcí že být panem Glisníkem tak to stáhnu nasekám tam 10 programu SD a pustím klíče publik a bude potom za toho kinga,ověřovali jste si vubec jaký datový tok je ze zdroje na Amosu nebo vaříte z vody.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

aj uputavky na pacifik su v spickovej kvalite

funtomas

vsak to ide len 2 dni a kedze nebolo moc casu to vyladit, trochu tolerancie by teda fakt nezaskodilo

Co sa tyka obsahu HBO, kazdy kto uz mal predtym predplatene HBO vie o com to je.
Zaujimave, ze obsah pred par dnami nikomu nevadil a podaktori tu dennodenne zakladali jeden thread za druhym o tom, kedy uz HBO hd konecne spustia .........
no uz bezi, tak podme vsetci kritizovat :)))

nuz co k tomu dodat, snad len, ze obcas mam pocit, ze tu zvacsa vypisuju deti zo ZS

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@habr: ten transpondér je přetíženej, to se nedá popřít. kdyby aspoň odsunuli (ne zrušili) tu stanici dOKU CS, která tam zbytečně užírá trochu cenný kapacity. to je fakt zbytečný.

vortimond

Jsem za HBO HD rád a mám rok předplacený.
Ale opravdu ze skutečné kvality jsem trochu rozpačitý a chci věřit, že se to podaří vyladit.

Nervoš

alien siel aj na HBO HD na 13E,kvalita bola taka ista,takze stym skylink nema nic,proste stary film,upscale aku mala taku dala..

freee
Registrace: 2/2010

a co říkáte na ten formát (většinou je to zoomovaný na 16:9). mně osobně tohle vůbec nevadí, asi protože mám menší TV. když má někdo 2-metrovou kraksnu, tak si pochopitelně dopřeje nejradši ten původní 21:9 obraz

vortimond

podle mně se taky obsah HBO hodně zhoršil, jeden stupidní seriál za druhým, kdysi to byl filmoví program ale teďka je to spíše seriáloví program jako je přiblblá nova či prima, akorát že ty jsou zadarmo a za HBO se platí

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

fpsfps

Tak nějak jsi trefil hřebíček na hlavicku. :)))

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra