![]() |
|
pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos 4Wtrklo mi v hlave ale uz je to tam!ale ani za nic najst signal! navyse mam prvy krat Apls konvertor. Poradte mi pls. Alps ako daleko od 4W, ma kde fokus - v tej jeho podlhovacej hlave viac vo vnutry?! ;-) Nikde som nenasiel elevaciu a pod. Dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...v tej jeho podlhovacej hlave viac vo vnutry, je aj elevacia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeee myslel som ci Alps ma byt blizsie/dalej?myslel som ci Alps ma byt blizsie/dalej ako bezna hlava?! ;-)a ta elevacia a ostatne pre Thor 0.8W kde najdem prosim - nevygooglil som to... D. K |
krikri
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...blizsie/dalej ako bezna hlava ,to je nastavenie ohniskahttp://www.zidek.sk/vypocet-nastavenia-paraboly vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE-krikriJestli je hlava LNB blíž nebo dál od sebe?Ono to záleží na signálu z obou družic a na pečlivém nastavení.Takhle od PC to asi nenastavíš.Napiš jakou máš parabolu? |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
alps vs klasikaNie myslel som ako je Alps rieseny vo vnutry- ak ta hlava je uzsia a dhlsia ci nema byt blizsie k tanieru ako keby na jej poziciu date klasicku hlavu Parabolu mam od MagioSat-u 85cm Ozaj mate niekto rieseny multifeed Amos 4W fokus s Intelsat/Thor 1W (0.8W) len a len?! Aky tanier na to mate, konvertory a pod. Predpokladam ze takto 3 stupne rozdiel je lepsie riesit Alpsom, aj ked som mal predtym Astra 19.2E a 23.5E co je sice trocha viac ale podarilo sa mi to nastavit... K |
krikri
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...Aky tanier na to mate... my staršieho dáta a kutily, používame tanier hlboký , tí neskoršie narodení používajú tanier plytký.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeee a my starsieho data si radi robime sranduno stredova parabola to asi nebude, taku T-Com k MagioSatu nemontuje v 3. tisicroci.85cm ofset ocelova; staci pane?! ;-) K |
krikri
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...ofset parabola plytký tanier, postačí aj vidličkaokrúhla parabola hlboký tanier,čiže stredová , chceš k tomu aj lyžičku ? vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
vidlickavidlicku myslis?:http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&novinky=no&catid=24&sekid=112&spos=0&view=53 ja mam: http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk&akcie=no&novinky=no&catid=24&sekid=112&spos=0&view=51 obrazok tam neni ale taka ta kovova kolajnicka s dvoma uckami (omegami ;-) ) |
krikri
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...vzhladom k datumu, odporučam važenym diskuterom a forumakom tlmiť svoje vzrušenie :))) :))) R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
no vsak zatial to zvladame neale zajtra to chcem nahodit, takze ked nikto iny ako izeee oneeee mi nenapise sa s tym este pohram.Skuste mi niekto odpisat ci skusali 4W v strede a 0.8W v takejto konstelacii prip. skusenosti... Potom mozme srandovat kolko chceme ale zajtra mam posledny den moznost vyskusat UPC-Direct z novej druzice, potom to musim vratit... K |
krikri
![]() |
|
RE: pridal som 0.8W na tanier MagioSat k Amos...Ja som to skúšal , ale mám iba jeden konvertor,jeden konektor a jeden motor a ide mi to. Chyba bude určite v poistke , len neviem v ktorej, či 2 amperovej , alebo životnej.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
![]() |