Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SMS na HBO HD

ahojte ako dlho trva aktivacia Hbo hd po poslani smsky , smska odoslana 8:40 spetna potvrdena aktivovane do 010510 a zatial stale nic este to nenabehlo.

DM 525 HD

mmmichal
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SMS na HBO HD

funtomas píše https://www.parabola.cz/forum/topic-47573/

Jira
Registrace: 1/2007

aktivace je okamžitá, je to záležitost pár desítek vteřin maximálně. problémy spíš může dělat např. uni čtečka, že nemusí chodit spolehlivě zápisy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

mal som to zapnute na STV1 ked som to aktivoval, neviem cez ktore transpondery chodia zapisy ale tu by mali na 100% aj na transpondery kde je CT1

po spatnej sms ktora prisla okamzite som to prepol a uz isiel mick jagger

funtomas
Registrace: 12/2009

Zkus si tu frekvenci, na které program vysílá znovu naskenovat (naladit) občas to pomáhá , je to má zkušenost s topfieldem 7700 HSCI, někdy se stane, sice málokdy, že mi program, který jde půl roku nejde, tak to znovu jakoby naladím a rozjede se to ....., nevím čím to je :))

jurkaturk
Registrace: 4/2009

Mně HBO HD naběhlo po zaslání SMS do minuty. Měl sem naladěnu pozici HBO HD,přijímač Vantage 1100.

dechovkar
Registrace: 5/2006

No, já nevím jak vám, ale mě jde HBO HD zatím bez esemesky

Hujer
Registrace: 4/2004

taky můžeš zkusit přihlásit se na webu skylinku a kliknout na "reautorizaci karty". ale jestli máš podobný problémy často (a máš všechno správně naladěný) tak problém bude nejspíš v přijímači nebo softu, kterej používáš. teoreticky bys měl pro příjem používat spolehlivej přijímač a ofi. cryptoworks modul.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

u mne to trvalo asi 10min. než to naběhlo,,potvrzovací sms a ni nepřišla,,ale hlavně že to fachčí R^ R^

chico100

po prihlaseni si mozes overit aktivaciu mal by si tam mat toto:

CZ-HDHBO 01Mes(SMSPROMO) 01.04.2010 01.05.2010

funtomas

mmmichal

Zalezitost par sekund

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

potvrdzujem, do minuty to nabehlo

VU+UNO 4K SE, Samsung QE65Q8F

rajaz
Registrace: 1/2006

HBO HD jde bez sms na kartě skylink.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Na karte SR je to potvrdené, druhý krát,ako Premium 4.

miki16
Registrace: 1/2010

Je součástí ochutnávky i HBO SD ve standardním rozlišení? K předplatnému HBO HD je automaticky, ale je i součástí ochutnávky? Ptám se kvůli lidem kteří nemají HD receiver. Díky.

proof

Na HBO SD a Cinemax,tvar SMS-ky: SKYLINK HBO a 14 miestný kód karty.Pôjde 10 dní.

miki16

myslim ze sa nepytal ako sa aktivuje hbo + cinemax

funtomas

zpravidla to nabehne za par vterin,pozor na kyslik tam me to nenabehlo vubec sou to amateri ,jinak u ostatnich operatoru v pohode.

image
Registrace: 10/2008

Upřesním: pokud si aktivuji ochutnávku HBO HD na měsíc, pojede měsíc i HBO SD? Ptám se kvůli majitelům přijímačů bez podpory HD. Bylo by to lepší než HBO + Cinemax na 10 dní. Případně jde využít obě nabídky postupně? Díky.

proof

Při objednání HBO HD přes SMS nefunguje SD verze. SMS sem posílal ráno a odkódovali pouze HD verzi. Pro majitele SD přijímačů nemá smysl si HBO HD na 30 dní objednávat. Řešením je koupit si HD přijímač a teprve si ochutnávku HBO HD objednat.

dechovkar

Ano přesně tak kvůli 30 denní ochutnávce si pořiďte HD přijímač, to se vám určitě vyplatí :))) To byla jen legrace, ale HD přijímač, pokud si chcete pořídit nový se fakt vyplatí, nemá cenu kupovat SD a jít proti proudu vývoje....

jurkaturk

jurkaturk: Samozřejmě jsem nemyslel,aby si někdo pořizoval HD přijímač kvůli ochutnávce HBO HD,ale kvůli příjmu HD kanálů,které určitě budou přibývat! Většina SD přijímačů neumí zobrazit SD vysílání ve formátu MPEG4. I toto umí HD přijímače zobrazit. I když je pravda,že zatím není těchto programů ke sledování mnoho.

dechovkar

Jasně , vždyť to bylo v legraci :))) Teď zrovna masíruji tchýni Jarunu, aby starý , sice funkční SD přijímač dala KANAĎANUM (Romulus a Remus :))) ) stejně tak i TV 50 Hz a koupila si vše nové, je na vážkách, ale když vidí kolik programů tam je v HD a kolik jich přibyde a navíc vidí u mě HBO HD, tak ji asi ukecám ... holt tchyňka Jaruna je moderní babička, ale kůva muší se dobíjet přesně, jak je to podle toho filmu , však víš néééé :))) :)))

jurkaturk

já blbec si už objednal ochutnávku přes SMS za nekřesťanských 7,- Kč a ono jede free - zase se mnou skylink vy(nevhodné slovo) :zombie:

Bororo

Podľa ponúky, ochutnávka má trváť od 1.4 do 1.5.Preto by nemalo byť dôležité,či idé free.Ak to pôjde 30 dní od dátumu zaslania SMS-ky aj po 1.5,tak to nebude fér vočí
tým,čo SMS-ky poslali 1.4.

miki16

no me sla FREE jen do 31.3., presne podle zapisu na karte (PREMIUM_4 12.3.-31.3.).... nekdo psal, ze ma zapisy treba i do 5.3. u techto zapisu z brezna ... takze to je asi to maximum, co pujde nekomu FREE, proste dle zapisu ... jinak poslal jsem taky SMS dneska a v sms to bylo psano taktez, ze to mam az do 1.5., ale dle zapisu na karte mi to pujde az do 5.5., takze ta SMS neni presna

davebj1
Registrace: 3/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra