Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo téma - You Tube

Dobrý den,mám dotaz,dá se ještě stahovat z You Tube?Nikde jsem nenašel adresu videa pro stahování,díky

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo téma - You Tube

pro stahování videi z youtube použí třeba program aTube Catcher
http://atube-catcher.dsnetwb.com/get-video-software-windows-home/content/banco-datos-Download-aTube-Catcher-Tarjeta-Descarga-completely-free-safe-and-clean-forEX.html

elo
Registrace: 4/2007

stiahni si toto video je fakt super
http://bystrica.sme.sk/c/5310303/zlodeji-ovili-okolo-bankomatu-lano-a-vytrhli-ho.html

funtomas
Registrace: 12/2009

....ale kde je na stránce URL adresa videa?Ještě včera byl vzhled stránky jiný.

afti

já používám na stahování videa real player, verze 11. po spuštění videa stačí najet kurzorem na obraz přehrávajícího videa, nad ním se objeví záložka download this video, stačí na ni kliknout a real player to uloží do složky DokumentyFilmyRealPlayer Downloads. není potřeba žádný speciální program. takhle to funguje u všech videí přehrávajících se v prohlížeči internet explorer.

cvrcek92
Registrace: 1/2008

naco to nahravat ked je to stale pristupne na webe?

funtomas
Registrace: 12/2009

funtomas

na co? nekdy je potreba pouze nesehnatelne audio..

maxi6
Registrace: 5/2009

afti: stáhni si program na který jsem ti dal odkaz je zdarma a česky. Najdi video, které chceš stáhnout, z prohlížeče zkoupiruj adresu, dej v programu vložit. Pak už jen nastavíš v jakém formátu chceš, aby video bylo, nastaviš, kde se má stáhnout a klineš na stáhnout. Jednoduché a pro mě výborné. Hlavně když chci z videa jen zvuk. Stáhnuto to mám hned v MP3.

elo
Registrace: 4/2007

Stiahni a otvor program vXdownloader, skopíruj si link z Youtube, čo ti píše hore na lište, vyber miesto kam uložiť video a už sťahuješ. Dá sa urobiť z videa aj čisté MP3 (160kbs), alebo previesť do AVI.

palo

Sťahovať sa dá ak máš v PC real player. Ak ho máš a pozeráš nejaké video, skočí Ti tam odkaz download this video, na to klikneš a stiahne sa Ti video do real playeru

LuboTS
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra