![]() |
|
škubání obrazu HBO HDZdravím,pozoruji u filmu Baader Meinhofův Komplex pravidelné škubání obrazu-mám DM 800,je chyba pouze u mě nebo to též pozorujete?Připadá mi to jako kdyby film měl snímkovou frekvenci 23,976 a pouštěli to na 25,000.No a kvalita u tuhotu filmu není taky nic moc...na to že by to mělo jet full hd.. |
vladimir64
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDmě se to zdá bez problémů |
cancro
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDtaktiez mi to sklbalo ale po fyzickom vypnuti prijimaca a opatovnom zapnuti to prestalo |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDjojo,zkusím také,až to skončí,díky za radu |
vladimir64
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDa mozno to sklbalo uz u zdroja ale ty si prvy co o tom na fore pise takze asi prijimac |
funtomas
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDNedalo mi to a skusil jsem na radu funtomasa přijímač vypnout a skutečně nyní vše OK.takže ještě jednou díky funtomasovi. |
vladimir64
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HD:-) aky HW do toho dreamboxu montuju ked sa to sprava rovnako??? |
funtomas
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDnejlépe vypnout a už nezapínat,to neškubne ani omylem,hodinu na to koukám,neškubne,potřeba vyzkoušet |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: šklbanie obrazu HBO HDTO JE VAŠ SKYLINE SHIT :scared: Rv |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
FAK13Ty budeš zachvílu na FAKbanánovníku.... :laughing: :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDdnes rano som poslal sms a bolo to aktivovovane behom par sekund (prakticky len co som stihol prepnut na HBO HD) |
funtomas
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDfuntomasovi : Mně to zatím jede na kartu Skylink volně. Měl jsi zatím ještě počkat. Ale já čekám tmu každým okamžikem. Pak si to nabiju za SMS. R^Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB
|
lipagamb
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: škubání obrazu HBO HDBaader Meinhofův Komplex HBO HD probehlo bez problemu R^.Mam ale poznatek u serie PACIFIC: Pri nahravani Pacific mi to behem tech 45 minut asi 3 prsklo a na chvili zmrazilo...Rekl jsem si, ze nekde po ceste, nebo v pristroji doslo k zaseknuti... Tento stejny dil jsem druhy den zkusil natocit ZNOVU. Co me prekvapilo bylo, ze po kontrole nahrani jsem tyto prskance a zmrazeni nasel OPET zcela na stejne minutazi filmu. Ze by to meli primo na kopii? |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
maxi6mne sa to prejavi tak ze zakockuje cast obrazu, tiez som kvoli tomu znovu nahraval a cuduj sa svete zase to iste. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
PEPE8989 zahadaneumim si to vysvetlit jinak, ze je problem na kopii :bomb: |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
![]() |