![]() |
|
DreamboxeditMam Dreambox a nechce sa mi nacitavat vsetky programy manualne. Cital som, ze mozem natiahnut vsetky kanaly cez Dreamboxedit. Kde mozem najst tieto subory, kotre obsahuju tv kanaly pre dreambox a existuje nejaky navod ako ich nainstalovat cez Dreamboxedit?Dakujem za radu. |
joe77
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Dreamboxeditz dreamboxeditom si ich natiahnes z boxu,upravis poradie podla seba a posles naspat do boxu..manual netreba je to jednoduche.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Dreamboxeditzadej si do vyhledávače "dreambox setting E1 nebo E2" podle toho, co máš za stroj. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE:HujerTo co radíš je sice hezké ale bohužel neaktuální ,sháněl jsem totiž rovněž nějaký nový setting pro DM7000/E1/ ale vše ja starý jako boty ,kolega Joy 77 má nepochybně ovšem také zájem o nějaký aktuálně nový setting především s ohledem na nedávné změny u digitv apod. bohužel nic takového jako soubor na netu nenajdeš ,ano může se zhotovit ručně/stáhnutím přímo z orbitu/jenže je to dosti zdlohavé a pracné hlavně když to chceš vložit /přemístit/ do složky pro poskytovatele na které je člověk zvyklý které se tam po stáhnutí neobjeví /jsou jen ve složce nové kanály popř. všechny kanály/další možnost je si udělat individuální složku favoritních kanálů /rovněž zdlouhavé a nezvyk pak v užívání přechodem z poskytovatele.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: DreamboxeditProblém hledej u sebe, neumíš hledat. Já používám léta setting od likry.http://www.satforum.cz/dreambox-firmware-software-hardware/21233-e2-dm800x-settings-likra-26-3-2010-a.html Ovšem je nutná registrace. Je pro tebe dost aktuální??? |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
image?Ahojte, ti co mate DM7000, aky image pouzivate, resp. ktory je z tych "lepsich"? ja mam sfteam. |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
To:HujerHm,díky za upozornění já tam na Satforum jsem už nějaký pátek pochopitelně také registrovaný ale ještě minulý týden když jsem se tam díval a zoufale hledal tak to tam nebylo /byl tam pouze tuším z 30.02. takže ty změny na digitv tam pochopitelně být nemohli ,nicméně nikde jinde /pro rotor/*žádný aktuální setting od Likry není já rovněž používám léta pouze a jen setting od Likry /zvyk a spokojenost/DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
![]() |