Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreamboxedit

Mam Dreambox a nechce sa mi nacitavat vsetky programy manualne. Cital som, ze mozem natiahnut vsetky kanaly cez Dreamboxedit. Kde mozem najst tieto subory, kotre obsahuju tv kanaly pre dreambox a existuje nejaky navod ako ich nainstalovat cez Dreamboxedit?

Dakujem za radu.

joe77
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamboxedit

z dreamboxeditom si ich natiahnes z boxu,upravis poradie podla seba a posles naspat do boxu..manual netreba je to jednoduche..

freee
Registrace: 2/2010

zadej si do vyhledávače "dreambox setting E1 nebo E2" podle toho, co máš za stroj.

Hujer
Registrace: 4/2004

RE:Hujer

To co radíš je sice hezké ale bohužel neaktuální ,sháněl jsem totiž rovněž nějaký nový setting pro DM7000/E1/ ale vše ja starý jako boty ,kolega Joy 77 má nepochybně ovšem také zájem o nějaký aktuálně nový setting především s ohledem na nedávné změny u digitv apod. bohužel nic takového jako soubor na netu nenajdeš ,ano může se zhotovit ručně/stáhnutím přímo z orbitu/jenže je to dosti zdlohavé a pracné hlavně když to chceš vložit /přemístit/ do složky pro poskytovatele na které je člověk zvyklý které se tam po stáhnutí neobjeví /jsou jen ve složce nové kanály popř. všechny kanály/další možnost je si udělat individuální složku favoritních kanálů /rovněž zdlouhavé a nezvyk pak v užívání přechodem z poskytovatele.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Problém hledej u sebe, neumíš hledat. Já používám léta setting od likry.
http://www.satforum.cz/dreambox-firmware-software-hardware/21233-e2-dm800x-settings-likra-26-3-2010-a.html
Ovšem je nutná registrace.
Je pro tebe dost aktuální???

Hujer
Registrace: 4/2004

image?

Ahojte, ti co mate DM7000, aky image pouzivate, resp. ktory je z tych "lepsich"? ja mam sfteam.

ludo
Registrace: 3/2006

To:Hujer

Hm,díky za upozornění já tam na Satforum jsem už nějaký pátek pochopitelně také registrovaný ale ještě minulý týden když jsem se tam díval a zoufale hledal tak to tam nebylo /byl tam pouze tuším z 30.02. takže ty změny na digitv tam pochopitelně být nemohli ,nicméně nikde jinde /pro rotor/*žádný aktuální setting od Likry není já rovněž používám léta pouze a jen setting od Likry /zvyk a spokojenost/

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra