![]() |
|
Rock PoloRetro TVBál jsem se nejhoršího,24-čtyř hodinový monitoring toho moc nepřinesl spíše vůbec nic když opomenu nebarevnost a špatný zvuk tak i programový ředitel má jméno Rocková smyčka.Ten čtyř hodinový blok s jasným zaměřením na Rock mne moc nepotěšil z včerejší euforie zbyla jen chmurná nálada,ach jo tak uz jenom ty lišty a nějaké reklamy každých 12 min a nějakou tu reality show a jsme tam kde jsou všechny /hudební/stanice RvFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
skohyA co jsi čekal od provozovatele takových perel jake filmbox hd,filmbox,filbox extra,doku cs a kino cs Jedna velká smička ;PAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Re:bigiTy si předběhl čas muzika cs začne teprv vysílat,uber te travy už se ti ty stanice nějak pletou.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVNojo člověče , slušnej oddíl ;)AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVBoha, ja som ešte nezažil na tomto fore nejakú chválu alebo spokojnosť s nejakou CZ a SK platformou, výjimka je dnešný začiatok HBO HD, kritiky je tu až nejako moc, viem obrazovo a zvukovo je to tak ako to je a naše "drísty" k tomu určite nepomôžu.ved uvidíme čo bude dalej.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVRetro je super ale v základe.Ak to dajú do Multi a zdvihnú cenu,tak sú k**vy |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVJá vím že se na to nemusím koukat ale když to vezmu takhle tak se nemusím koukat na nic a můžu si pouštět doma svý archívky ale ty musej z něčeho vzniknout ale Rock retro TV asi ne (zatím to vypadá tak že mám víc klipů než oni a barevnějších a ve stereu a kvalitě VHS SP ty jejich LongPlaye jsou votřesný :(Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVZřejmě se na této frekvenci chystá nějakej možná hudební kanál už tam totiž běží zaplá neustále rotující 4-hodinová smyčka :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVsu to stare klipy.Ani na VH1 Classic to nie je dokonale....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
skohyNiečo mi ušlo alebo sa bavíme o retro? |
jurko
![]() |
|
@jurkoNe ne neušlo ale dá se jednoduše vypočítat kdy zas bude Metallica řekněme že byla v 18 10h takže v 22 10h jí máme znovu,moc zajímavé mi to teda nepřijde takto si počínají stanice těsně před vypnutím.Dáš tam smyčku a jdeš od toho HIT 24 kterej hrál dost dobře ve svém posledním tažení měl také takovéto bloky ale všechna čest jeho památce on za své vypnutí nemohl :((Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohyVydržme ja si myslím ,že je to promo.lebo ani schéma čo majú na nete mi akosi nepasuje |
jurko
![]() |
|
skohyPodle tvých příspěvků jsi fajnšmekr na 80s a to je dobře.Jestli se nepletu tak HIT 24 byl kodovaný.Retro je free(zatím) a vysílá druhý den.Jako volný hudební kanál nemá obdoby,protože běží nonstop klipy bez reklam.Vážně hodnotit bych jej začal od okamžiku kdy najedou na programové schéma z jejich stránek a pak až jej zakodují.Včera jsem to měl zapnuté od začátku vysílání v 11:30 až do 20:00 a ani jedna skladba se neopakovala,takže mi nesedí tvoje teorie o čtyřhodinové smyčce.Ale že se dnes opakovaly klipy ze včera jsem zaregistroval,některé i ve stejném pořadí.Prozatím je to třeba nejspíš opravdu brát jako takové promo vysílání. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
jurkoBude v Multi ,kedze prevadzkovatel stanice si to tak zelal a je to len dobre,nebudu tam reklamy,sms blbosti a pod.A na cenu to vplyv mat nebudeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
skohyBlacmore-rainbow ( ARIEL ) máš ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@VšemJo jo děkuji chlapy za podporu snad to opravdu začne až to bude pay je mi jedno kam to daj,vyndám kolik budou chtít (jako Vy za sport)@oneeeee:já rock nenahrávám jestli Ti o to nějak jde a máš vysněnej pouze jeden klip tak se po něm můžu mrknout u kámošů na Soulseeku jistě ho tam někdo má ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Rock PoloRetro TVRozjezd byl dobrej,ale určitě to bude ještě horší než si myslí skohy, jinak zdravím do mb( neber mě moc vážně, mám v sobě pár kousků zelenejch třináctech). |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@sirdaProboha nestraš :O to snad už ani nejde(nebo teda de)upravíš již asi po páté vysílací schéma a přidáš současné (hity)Lady Gaga je král ro=ro=romalala la la la la la la hmm a je to takovejch stanic de (nevhodné slovo) pytel.Jinak pojed taky na nějakej srázek určitě by se ti to líbilo a poznal bys nové násosky :laughing: :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohyTo vysílací schema moc růžově nevidím a nad těma násoskama se zamyslím. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
sirdaaspon neco,libit se ti to bude urcite protoze tam taky jezdej i chytri lidi co do toho delal a pak par votrapu jako ja ale i tak jsme dobra parta mas to kousek tak prijed hodit voko ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
![]() |