Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo mísu - tisková hlava

Zdravím,
poradil by někdo, kde sehnat tiskovou hlavu do staré tiskárny Canon i250?

mirecek
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu - tisková hlava

najdi na ty tiskovy hlave kod a podle toho zagugluj. hledej fakt dukladne on skoro neni videt. popravde ti ale reknu, ze ta tiskova hlava bude stat pomalu tolik co cela nova tiskarna.
mel bych pro tebe ale napad, jestli jsi tu hlavu jeste nezkousel cistit, tak ji zkus vycistit. muzes zacit nekolikadennim macenim ve vode, proplachovanim pod tekouci vodou anebo zkusit drsnejsi metodu kterou sem vycet na forech a tou je proplachnuti fridexem. to je jediny dostupny polarni rozpoustedlo ktery je ten inkoust chopny rozpustit. pogugluj cisteni tiskove hlavy canon

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to už mám dávno za sebou,když jednou za čas chci tisknout,musel jsem čistit i kupovat novou,starosti a problémy,nakonec cena tisku závratná,koupil jsem laserovku a mám klid,kdykoliv potřebuji,tisknu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jasně.....jedině laser !

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Díky moc za radu, to že hlava stojí dost jsem si vědom, s tím čistěním zkusím. Ještě jednou moc děkuji.

mirecek
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra