Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

thsat-elektro.cz

Jaké máte s nimi zkušenosti? Já hrozné !!! Objednal jsem si u nich CAM modul za výhodnou cenu,(588kč)peníze jsem jim odeslal, je to 14 dní, stále bez reakce, jejich telefony (oba) z webu jsou stále kdykoli nedostupné a když jsem jim napsal,že mě jejich chování pěkně s..., tak mi odepsali dosud jediný e-mail a to sice že zboží není skladem a že mi peníze odeslali zpátky na účet, je to týden a nic mi nepřišlo !!! S něčím takovým jsem se dosud nesetkal a taky to bylo po prvé a naposledy co jsem posílal peníze někam předem. Jenže ten web vypadal seriózně a denně se tam něco aktualizuje, ovšem jejich chování maras!!! Příští týden podám tr. oznámení, protože si nenechám sr.. na hlavu! I když nejde o takové peníze, kvůli kterým bych nespal, jde o princip a o to, že lidi s takovým jednáním bych zašlapal do země. Rv

rusakov
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: thsat-elektro.cz

Chybama se člověk učí.

polulin
Registrace: 10/2007

meveric-elektronic.cz/

Našel jsem dobrý ceny u tohoto prodejce v Jablonci n.N.
Máte někdo zkušenost?

smscz
Registrace: 7/2008

nu poslat nekomu penize predem v tomto state to je velka odvaha ;P

image
Registrace: 10/2008

rusakov

Proč si stěžuješ tady a nezajedeš si do Vřesovic a nevyřídíš si to tam .

milord
Registrace: 12/2005

čím levnější cena, tím pozdější expedice. to je normální. já takhle nakupuju občas za super ceny hry na PS3 a spokojenost. ale ty peníze ti určitě měli co nejdřív vrátit.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

dival jsem se na stranky thsat ačumim dalkač pro Ferdu za 665kč v PL je za 9zl co si mužu o takove firmě myslet jen to nejhorší

miku

za 63 korun ?

to myslíš fakt 9zl x 7Kč = 63 korun ????

lkfreak
Registrace: 9/2009

Ty dálkáče u nás jsou všude stejně, ty ceny jsou dost nadsazený.

sirda
Registrace: 11/2006

smscz

No prej je problém tam něco vyreklamovat ale to je jen s diskuzí.

bryketa
Registrace: 11/2009

maximalně 13zl

miku

jsou to podvodnici podivajte se za kolik prodavaji kaon 660hd,ktery jsem si objednal,chteli penize dopredu ,krere jsem samozrejme neposlal,i tak se u nas podnika

buky
Registrace: 11/2008

buky: No právě, tohle je jejich metoda. Oni na webu dají něco hodně výhodně a když to objednáš přijde ti hned potvrzení objednávky a že máš poslat prachy na jejich účet a zaplatíš za ppl nebo poštu pak jen 39,-kč, nebo si můžeš vybrat a zaplatit 199,- za dobírku, to si každý radši vybere z těch dvou prvních možností, zvláště když bereš něco do 500,-kč, jako já. Když jsem ten modul objednával, všude nešel sehnat pod 1100,-kč a oni jediní ho nabízeli za 500 něco, tak jsem po něm hned skočil za ty peníze. Hned na druhý den ráno už ho měli i oni za 1290,-kč !!! Tak jsem si říkal, asi tam měli chybu a teď záleží jak se zachovají, nejspíše jsem tipoval že mi pošlou ty peníze nazpět, ale to že to jsou normálni zloději mě ani ve snu nenapadlo! Jo a porč si tam nezajedu? Protože jsem z Ostravy! To se mi fakt vyplatí. Rv Postarám se alespoň o to, že si u nich už moc lidí nenakoupí a že si na ně posvítí někdo jiný.

rusakov
Registrace: 1/2009

mam naprosto stejnou skušenost s tim však rozdílem že jsem dopředu nic neplatil a objednal rovnou na dobírku a během 2 tydnu nic nepřišlo telefony nedostupné a na meily žadná reakce.

vendy1968
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra