![]() |
|
Otázka pro majtele Ferguson Ariva 200Mám dotaz na majtele tohoto HD přijímače lze streamovat obraz na PC přez lan ? |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Otázka pro majtele Ferguson Ariva 200nelze.. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
Díkya co vzdálená správa ma to nějaké web rozhraní? |
Kultur
![]() |
|
RE: Otázka pro majtele Ferguson Ariva 200Nejsi trochu mimo? Kup si dreama za 1000 euro. Ariva stojí 100.Příště se zeptáš na vodotrysk? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
pro Tmik535omlouvám se ti že jsem se optal. |
Kultur
![]() |
|
RE: Otázka pro majtele Ferguson Ariva 200Tak jsem to vůbec nemyslel. Mě to vůbec nevadí. Ale připadá mi to jako pomlouvání na objednávku...Jako bych chtěl pomlouvat fábii. Ona nemá parkovací kamery? Osmistupňový automat? Projekci palubních údajů na sklo? natáčení zadní nápravy? Bmw7 to má. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tak okpust to z hlavy už vím že to nejde to mě stačí ,určitě nechci nic pomlouvat stejně si ten přijímač koupím na testování není špatný má docela velkou podporu a třeba se dočká i těch věcí co momentálně nejdou. |
Kultur
![]() |
|
@ Tomik535bravo, věrný svému podpisu... zase ses jednou předved :lookaround: Možná bys mohl už vypracovat nějaký manuál pro nově registrované (a nejen pro ně), jak se mají ptát a hlavně na co, aby svými "nejapnými" dotazy zejména ohledně sat. přijímačů nepopuzovali staré mazáky jako jsi ty... Ale to bys pak měl zase míň přiležitostí předvádět svůj ostrovtip...že? No alespoň se Kultur hned dozvěděl, jak to tu na fóru chodí... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
![]() |