Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

pro garrryho: Nové NOVINKY na UPC Direct

Je tomu opravdu tak, poněvadž UPC zatím zde žádné info nevydalo. Kéž by jsi měl pravdu

viking
Registrace: 9/2005
Odpověď v diskusním vlákně

pro garrryho:Nové NOVINKY na UPC Direct

Jak jsem napsal:Od 1.5.tam budeš mít Eurosport 2 NEE.Potvrzeno přímo od zdroje upc.Možná ještě dřív.Ale taky říkám,že HD balík musí ještě zatraktivnit.(HBO,EUROSPORT,DISCOVERY,EUROSPORT2).Ale přiznám se,že nevím jestli eurosport2 vysílá už někde v HD.

garrrry
Registrace: 3/2009

RE: pro garrryho: Nové NOVINKY na UPC Direct

on ten eurosport 2 v HD vysílá. ale žádná firma u nás to snad ani nemá v nabídce (nemyslím jenom satelitní platformy). asi je to hodně drahý

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Eurosport 2

Taky si myslím,že eurosport2 v HD až někdy v budoucnu.Určitě bude zatraceně drahý.A drahý bude i v SD.Mně je jedno,jestli to zařadí UPC,SKYLINK nebo CS-LINK.Já když si něco předplatím,tak třeba jenom na dva měsíce.Rozhodně jim tam nebudu valit peníze třeba na jeden rok.Když tedˇ třeba UPC zařadí atraktivní programy,nemám problém si vzít od nich kartu třeba na čtvrt roku.Jinak bundesliga se dá sledovat na 13 E.Nebo na 26 E dokonce v HD.Ale na 26 E si myslím,že je otázka času,kdy bude příjem v Central Europe znemožněn.

garrrry

Eurosport 2

Chtěl jsem napsat,že bude znemožněn tomu,kdo nebude mít anténu 250 cm R^

garrrry

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra