Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

ESPN America HD mi v nabídce UPC chybí !

myslím, že nejenom mě ...

Dávám UPC rok, maximálně ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ESPN America HD mi v nabídce UPC chybí !

je to obrovský překvapení, že tam nebude ani Eurosport. prostě ta jejich HD nabídka je určená akorát k tomu, aby nabídli oproti rumunům "něco navíc". toť vše a ať žije skylink

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Takže CDN ty HD programy přesouvá ze severskýho svazku na evropskej jen tak pro srandu králíkům?

https://www.parabola.cz/clanky/3878/byvaly-transponder-digi-tv-zacne-vyuzivat-canal-digital/

tamzarian
Registrace: 9/2008

tak se nedivejte, nekupujte to a vyhlaste bojkot jako skopcaci a je to

rj45
Registrace: 6/2007

na co bojkot? tohle si u nás nikdo normální jako hlavní HD nabídku nepředplatí

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

zvlášť, keď 2 programy sú v skylink zadara, 1 program je totálne o ničom a bez jazykovej podpory , 1 program je síce kvalitný, ale bez jazykovej podpory, ostáva len History... :-/

jarino1978
Registrace: 2/2007

lidi to uz SkyLink zaradil ESP2HD? nebo jeste furt jim neco brani? a co?

at se dari, ahoj ;)

btw jarino1978: zacni preratavat zaklad+HD ... hnupe (radakcii sa osravedlnujem za ten vyraz, nezvyknem pouzivat, ale na IQ hupacieho konika slusnejsi nemam)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

osobně neznám žádnou českou platformu (IPTV, kabel, satelit...), která by nabízela ESP2 bundesliga HD. ale existuje jich určitě hned několik, co mají mnohem lepší HD nabídku než UPC na 1W

vortimond

A jaké

ceny máme přepočítávat?Ty už nějaké oficielní znáš?

hobo
Registrace: 1/2007

Vy uz znate oficialni nabidku HD u UPC?Tak v klidu vydrzte na ceniky a nejake jejich vyjadreni a furt se tady netrumfujte jestji je lepsi ten nebo tam ten.

Tielk
Registrace: 11/2007

na ceně tak moc nezáleží a nabídku už známe. k čemu je nízká cena? každej žebrák si může dovolit platit 300kč měsíčně za hd programy.

vortimond

"UPC bude šířit ČT HD a Nova HD na vlastní náklady na vlastním transponderu", proto budou zpoplatněný.
"History HD bude mít 16 Mbit/s CBR video bit rate" - to chci vidět a nějakých 150,- Kč mě nemůže porazit.
Na čutanou se u nás nekouká, ale Animal Planet HD by zabodoval i v arabšině. Si počkám, zrušit to můžu dycky.

zdroj informací: redakce parabola.cz

Hellas

@alfasex :

ty len stále dokazuješ, že si krochtíš pri bebe tv, pretože tvoj rozum tomu nascedčuje :laughing:
ty si nedokážeš ani zrátať prsty na ruke, takže od teba chcieť schopnosť porovnať cenníky je pre teba nadľudské :laughing:

jarino1978

naviac, kto tu píše o cenníku ? bavíme sa o programoch a nie o tvojom vymyslenom cenníku ;P

at se dari, ahoj ;P

jarino1978

@alfasex

O akom cenníku sa tu bavíte. Vieš už o programoch a hlavne cenách. Všetko je len v ilúziách a počkáme si na oficiálne vyjadrenie. Ponuka programov sa bude určite u UPC ešte upravovať a o cenách sa nevie!!!

Milan C

ako sa vravi, mudrejsi ustupi

takze nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Ustúpiť môžeš kde chceš :) , len si neodpovedal na moju otázku, odkiaľ máš tie ceny.

Milan C

Totiž

on neodpoví nikdy konkrétně na otázku.To už jste si mohli všimnout.Jenom na to co se mu hodí.

hobo
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra