![]() |
|
To nemůžou myslet vážněTak tomu už opravdu nerozumím.Kam se ten svět řítí: Aj na základe vysokého diváckeho záujmu bude bebe tv znova súčasťou programovej ponuky Sky Link,pričom poskytuje program pozitívne vplývajúci na kognitívny rozvoj batoliat. |
Eskamoter
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněi batolata si zasloží pozornost,,,,,:-) vývojově(psych.vzato) to je nej. stanice pro mimina vůbec 1 až 3 roky...produkce spolupracuje s uznávanými psychology a podobně...Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněbatolata jsou chudáci a děsně komerčně zneužívanýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
votito máš všude a nikdy dle mne se to nezmění...tak alespon vim,že tato stanice je pod kontrolou psychologů a vychovatelů ,kteří jsou študovaníDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněNo chtělo by to ještě (nevhodné slovo).tv a obložit velkoplošnejma televizema parlament a senát zevnitř, aby se tam osazenstvo cítilo jako doma.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněMiminům se líbí kde jaká blbost a matky mají chvíli klid pro sebe.Pro batolata jistě lepší než "karton",kde kocour nahání myš,i když pro větší je to HIT. :) :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážnějo přesně. ty služby co nabízí bebe-tv obstará každej lepší screensaver na PC :laughing: a co se týče toho údajnýho psychologa, kterej se na tom podílí a považuje tohle za pozitivní pro vývoj myšlení, tak ten by se měl nechat vyšetřitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněmne sa to paci je dobre ze je tu program aj pre male deti (menej ako 5 rokov) ked nechces nepozeraj objednaj si themex a hon pero |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
vortine nemyslím si,myslim,že to posuzuješ ted momentálně ,jak to cítíš ty a z tvého staršího?:-) mozku...to ale pochopitelně nelze.....:-))já už taky dnes na pohádky nejsem,ale když muj mozeček byl mladounký,tak sem bez nich nemohl být...posuzuj to jinak... zkus na chvilku přemýšlet jako batole:-)))))))))))))))))))))))))))já vim,to nejde vid :))) :))) :))) :))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněale já mám rád pohádky (hlavně ty klasický). jsou úžasný a tajemný. dokonce myslím, že nic lepšího nikdo nikdy nevymyslel a nenapsal. proto se zachovaly prakricky v nezměněný podobě stovky (a možná dokonce tisíce) let. protože je v nich něco víc, co není na první pohled vidět. klasický pohádky jsou častý téma pro ty opravdový psychology (jako byl třeba C.G.Jung)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněHollywood vymývá svými filmy mozky všem - a nikomu to nevadí, naopak, lidem se to ještě líbí!Takže nějaký Bebe mi může... |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
vortimondPokud máš rád pohádky,co takhle tisíc a jedna noc(existuje doslovný překlad v Češtině,ale není to nic pro děti a je to dost těžká četba,jsou to doslova sebrané spisy,arabské literatůry). R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážnětaky skvělý. ale já se zajímám víc o tu evropskou lidovou tvorbu, protože si myslím, že jsou tam i pozůstatky autentický předkřesťanský mytologie. a to mě interesuje, prostě megality, šamanismus, pravěk evropy.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: To nemůžou myslet vážněSte TRÁPNY.Komu to vadí, nech si to vymaže zo settingu. |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 223 |
![]() |
|
![]() |