![]() |
|
CS Link:Volit.délka předpl.Omlouvám se jestli to zde už bylo, ale tato zpráva mi unikla. Pevně jsem doufal, že ty trapné desetikoruny vrátí zpět aspoň na celé padesátikoruny(hlavně kvůli kupónům), ale vyřešili to ještě elegantněji. R^https://www.parabola.cz/clanky/3875/cs-link-volitelna-delka-predplatneho-tv-programu/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: CS Link:Volit.délka předpl.tome ty si blesk :)jinak ty trapne desetikoruny sli uzit uz predtim. stacilo vybrat nabidku a doplatit terminalem sazky. zustatek byl 0 Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: CS Link:Volit.délka předpl.@bublajs, no asi překvapivě s tím počítám, že jsem dnes neobjevil ameriku :)))Na terminál sazky se ti mohu v horách vysr.., když kupóny můžeš mít kdykoliv připravené doma. Nehledě na to, že když jsem to jednou zkusil, byl jsem v nejbližším městě zcela zjevně první, protože paní za pultem hleděla jak na zjevení a kdyby tam tehdy nebyl šéf té trafiky, tak to ani neklapne. I tak to trvalo cca jen půl hodiny, než přišli na to, jak se to vlastně dělá... :crying: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: CS Link:Volit.délka předpl.terminal je pomalu na kazdy benzince. na ty kam sem jezdil ja se to nenaucili ani po pul roce, ale ja uz sem je dokazal navist a trvalo to i s placenim 2 minuty.ja sem taky v horach a jednou za cas musim taky nakupovat a ver ze terminal je snazsi a funguje i v 10 vecer, coz se o prodejcich kuponu neda rict, najdes li ho vubec :) obcas sou terminaly i v restauracich, ktery fungujou jako nalevny, takze neni trabl zaplatit o pulnoci, pokud to obsluha zvladne :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
![]() |