![]() |
|
upcnevite nekdo proc mi nejede upc na thoru jedna karta mi funguje a druha ne diky |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: upckomu platíš,nám nebo UPC,infolinka R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 324 |
![]() |
|
RE: upcked sme pri tom UPC, ako je to s druhým príjmačom? myslím nezávisle sledovanie na 2 tv.Niečo ako cena u digi tam nie je? myslím tým jedna cena na 2 krát TV, inak dá sa len od UPC zobrať iba karta ked mám príjmač? Nemám o UPC ani šajn, len v skratke, dík.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 150 |
![]() |
|
RE: upcOd UPC sa da zobrat len karta bez prijimaca, ale ziadne zlavy z toho nie su. Len mas viac miesta v skrini. Cena ako u DigiTV tam je ak sa dohodnes. Treba sa dohadovat. Momentalne maju na 2 roky za 12.6 EUR zaklad+plus ale tvrdia ze len pre zakaznikov ktory predlzuju zmluvu (neverim ale ze to nedavaju kazdemu). 2x prijimac - o niecom takom neviem. Davaju zlavu 50 percent na druhu kartu, ale musi na nej byt len zaklad a nic ine. Akonahle chces zaklad+plusm, tak nedostanes zlavu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: upcv trenčíne majú aj teraz karty upc directhttp://www.ansat-tn.sk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=12_19&products_id=809 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: upclen dohovie či pôjde aj 1.mája🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
JupiV Tišnově taky. http://www.eltasat.cz/dekodovaci-karty/karta-upc-na-12-mesicu |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Billyskdík, to stačí som v obraze. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 150 |
![]() |
|
RE: upcVšetko pôjde tak ako predtým akurát sa bude doplácať za HD. R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: upcpo 1 máji - neboj pôjde to, všetko a aj navyšenikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
@fsatpřesně tak.Akorát pravděpodobně ty ceny z tureckého trhu budou oficielně v ceníku.Jinak by na té slavné nové pozici moc šancí neměli se 700Kč za základní nabídku. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 456 |
![]() |
|
potávka na ceny služebDnes jsem jim poslal mail přibližně tohoto znění:jsem klient DigiTV a k 30.4. končím, což jsem schopen doložit výpovědí. Prosím o sdělení za jakých podmínek k Vám mohu od 1.5. přejít a využívat Vaše satelitní vysílání z družice Thor. Rovněž mi prosím zašlete ceník balíčků a souvisejících poplatků. Uvidím co nabídnou zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: upcnahodou neposkytuje UPC druhu kartu za nizsi poplatok ? :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexMám jednu kartu za 350 a druhou za 100CZK. Je to jen základ "Rodina", víc nepotřebuju. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
UPC nabídne pouze 6 programů v HD kvalitěviz aktuální článek:"...celý rad nových tematických programov vrátane zaradenia nového balíčka programov vo vysokom rozlíšení (až 6 programov v HD kvalite)..." Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |