Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Už ne Diskuze, ale Fórum

Všimli jste si ??? ;)

Mockrát denně nahlížím, zda neběží ochutnávka HBO HD, ale furt ticho po pěšině ..... dělaj s tím pěkné fóry co ? :bigeyes: Už to mám předplacené.

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Už ne Diskuze, ale Fórum

hej ved sa mi to zdalo nejake divne ze klikam na forum..

mbfin
Registrace: 10/2008

Skylink
Promo u programu HBO HD v březnu být nemůže, protože začne vysílat až 1.4.2010...

mbfin

Nervoš

...si z toho celej Nervošzní ne?:-)) ;)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

@Nervoš

Sekce Diskuse byla přejmenována na Fórum před 3 lety. Změna názvu v navigaci je pouze dokončením přechodu na nový název. Pokud by Vám vadilo nové pojmenování v liště, je možné uvažovat o návratu k předchozímu označení.

Ochutnávka na HBO HD: Informace budou zveřejněny po spuštění HBO HD. Je to z jediného důvodu: zákazník by posílal neplatné SMS. Délka ochutnávky bude měsíc. Pokud si pamatuji dobře. Uvidíme.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

dufam ze aj cinemax

mbfin

HBO HD bude zajímavý, UPC dělá docela chybu, že tohle zatím nemá v nabídce. akorát škoda, že tam není víc těch starších filmů, vzniklo za posledních dvacet let hodně zajímavých věcí a spoustu z nich třeba i málokdo zná (nebo aspoň já ne). např. včera mě někdo naved na tenhle zajímavej film (Pans Labyrinth):
www.youtube.com/watch?v=EqYiSlkvRuw

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

tiež sami viac páčila diskusia :-/
som si nato zvykol škoda

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Hlavně jde o obsah, který hodně pokulhává. Název není rozhodující. Na druhou stranu mám nápad, hlavní stránka by se mohla pojmenovat PR zprávy. Protože přináší především PR zprávy televizních stanic, hlavně Novy. Ještě že sem přispívá pár...opravdu jen pár machrů, kteří se občas podělí o své letité zkušenosti. Patří jim mé obrovské poděkování. Jinak je kvalita poslední dobou v ...

petr121
Registrace: 4/2008

zakázat témata:
- Co novýho připravuje CS link/Skylink
- Jak postupuje výměna DIGI karet a kdy skončí

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@vortimond, a "jak nenávidět upc".. :laughing:

I když, dneska jsi překvapil, že jsi je s tím hbohd politoval..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pokud zakážeš ty dvě témata tak neni o čem psát.Raketa start opět odložen. :laughing:

koax
Registrace: 2/2008

Diskuse nebo Fórum?

Osobně je mi to celke buřt, ani jedno z těchto slov nemá základ v mojí mateřšťině. Slovo Diskuse pochází z Latiny, Fórum pak z Angličtiny. Osobně si ovšem myslím, že Diskuse lépe vyjadřuje smysl a určení těchto stránek. Jako Fórum to tu ale dosta často vypadá. Ke slovu Diskuse totiž významově patří Věcný rozhovor, což o slovu Fórum už neplatí. Na Fóru totiž může tlachat každý o čem chce, a to se tady dost často děje, a věcnost tomu chybí o to víc. Redakce nám tu tak zavádí anglinismy které jsou dnes v módě. Já dávám přednost latinské tradici. Takže tu hodlám i nadále diskutovat, a děsím se těch, kteří sem chodí dělat fóry. R^

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

@redakce
Taky věřím, že by někteří lidé posílali sms už před spušťěním vysílání, takže ten důvod naprosto chápu.. :)))

Zda se to zde bude jmenovat diskuse/diskuze(myslím, že čeština povoluje oba výrazy) nebo fórum je myslím významově úplně jedno. Já bych navrhoval název typu help live, help online popř. speed help, který by podle mě lépe vystihl odlišnost zdejšího způsobu řazení otázek a odpovědí od konkurenčních fór/diskuzí.

Samozřejmě, že na některé dotazy se tazatelům místo "rychlé pomoci" dostane spíše "rychlé sprchy", ale to je daň za to, že zde fórum žije. Znova právě narozdíl od některých fór, kde si pro odpověď na dotaz nemá smysl chodit dřív než za týden.

Je to jen takový "námět na reportáž" při dni pracovního klidu :)

Tomik535

jo, to jsi vystihnul velice pěkně. tady na fóru to fakt docela žije, stejně jako např. na diskuzních fórech lidé.cz
a to je velký plus. asi to souvisí s tím poněkud obstarožním, ale přehledným dyzajnem stránek

vortimond

Jako Fórum od slova fór (česky: sranda, zábava)? No někdy to tady podle dotazů tak vypadá.

Standa2
Registrace: 5/2005

Pokiaľ sa tu nedajú ukladať súbory tak je to skôr diskusia.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm

mě nejvíc štve (na různejch fórech), že se tam vždycky navalí spousta lidí, který rozhodně nepatřej do kategorie "zájemce". téma fóra je vůbec nezajímá, nebo spíš okrajově, ale o to větší starost mají o duševní zdraví ostatních diskutujících :laughing: a to bych osobně vůbec netvrdil, že patřím do kategorie těch zdravých. ale to mě netrápí

vortimond

Čím levnější přístup na internet, tím více blbců v diskuzích.

polulin

@Enik: pokud ti záleží na původu slov a vadí ti anglismy, oba diskutovaný termíny jsou původu latinskýho, fórum znamenalo mj.náměstí ve starém Římě.

knawi
Registrace: 3/2007

Tady to není ani fórum ani diskuse ale pokec! :)))

hrnek
Registrace: 2/2009

Oba názvy mi cosi připomínají, Diskuse mi připomíná název jednoho zvukového studia u nás v práci, které nesmyslně navrhla Bratislavská firma Elatec a nadřízení ji vybrali pro realizaci a my v ní musíme pracovat, Forum mi připomíná rok 1989 a Občanské Fórum/ ruka do véčka/ a pár lidí, kteří to s námi mysleli "strašně moc dobře" , urvali co se dá a teď jsou v klidu a dělaji to samé, co dělali komanči, proti kterým tenkrát vystupovali.

Takže je mi to vlastně uplně jedno, klidně se to může jmenovat Symposium, tam většinou dávají něco dobrého k jídlu a pití a večer se jdem všichni pořádně zmastit na večírek.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Enic

lip bych to nenapsal :)

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Mě se líbila Diskuse.

To s tím OF mi vzal z huby Saxon. Jinak, nevím jak Vy, ale "zbožňuji" nová pojmenování typu "workshop", nebo výroky v TV typu "zranění neslučitelná se životem" :zombie: ;P

gaston

Co se ti na tom zranění nelíbí..? :laughing:

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra