![]() |
|
SatElitaZdravím potřebuji info od těch kdo vlastní tento přijímač:Funguje Vám když máte elitu propojenou s TV pomocí HDMI kabelu i dvdčko které je zapojené do elity, propustí to ten signál i přes HDMI kabel? a ještě jedna: Když to máte zapojené pomocí SCART kabelu do TV a do elity SCARTEM dvdčko, musíte jí mít zaplou? díky za info Mám tady tři kusy a ani jedna neprospustí přes HDMI kabel dvdčko. A když je to scartem tak musí být dvě zaplé a třetí jede i když je vyplá. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
bryketaA to na TV máš jen jeden scart , nebo jen jeden hdmi vstup co to je za sráč ,,?AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
re:bigjJá ne ale zákazník ano :( ale spíš se mi jedná o to jestli to umí nebo ne...pač to co to děla se scartama je fak děs. |
bryketa
![]() |
|
RE: SatElitaCo chceš propustit? Analogový signál přes dig. výstup?Když to neumíš, je trapné to svádět na ten přijímač. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE:Tomik535jde vidět že nevíš o čem mluvíš. Nesváděl bych nic na to že neumím. Mě jde jen o to jestli je to normální nebo ne, jestli sem nechytil nějakou špatnou serii atd.pač aby jedna propouštěla signál když je vyplá a dvě ne je fakt divné. A taky když si někdo koupí tento přijímač a propojí si ho s TV pomocí HDMI a přes něj např DVDčko tak se jako nebude koukat jo? Dobrý to stroj. |
bryketa
![]() |
|
RE: SatElitaTak mi řekni který jiný to umí. Aby měl na vstupním scartu A/D převodník a ve standby konvertoval a upscaloval analogový signál do hdmi výstupu. Jen jsi potvrdil má slova..Když se bude chtít koukat, stačí, když ho propojí scartem i do tv. Proč mu to nejde může mít několik příčin. Možná mu jen scart kabelem z dvd neprochází ovl. napětí, popř. ho neposílá dvd nebo ho lze v jeho menu vypnout, nevím nebaví mě dále tipovat, stačí k tomu jen něco vědět a věřím, že kdybych byl u toho, tak za pár minut není co řešit. Nezkoušel jsem, ale napadá mě, že to může mít spojitost s dvojím nastavení standby stavu(do 1W nebo s hodinama-používal jsem hodiny kvůli rychlejším startu), každopádně mě to na SE fungovalo jak mělo, ale jednodušší je to opravdu svést na ten přijímač. Rv Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE:Tomik535Si pořád nerozumíme... napiš mi prosím na ICQ: 317079168ti to vysvětlím a možná se přiučím něco nového. díky |
bryketa
![]() |
|
![]() |