Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Astra 2, Eurobird

Zdravím pány. Problém co mě nejde na rozum-přijímám 8 pozic přes EMP 8/1 do Homecast 3000CICR. Do teď(i stále) v pohodě. Nyní jsem dal na 1W, 19E2, 23E5 a 28E2 twiny a přes EMP 4/1 pouštím do druhého stejného přijímače, kterého se problém týká. Vše OK do té doby než přepnu na jakýkoliv kanál z 28E2(28E5). Po cca minutě obraz zmrzne, zvuk jde ještě asi 5 vteřin a přijímač se restartuje. Když přehodím druhý kabel od 28E2, stane se totéž. Přitom na prvním to jede. Když nechám vstup na EMP 4/1 odpojený, taktéž to jede. Přehodil jsem i vstupy různě mezi sebou, spadne to vždy, když je 28E2 připojená a přijímána. EMP jsem už zkusil též dva kusy. Přijímače prohazovat nechci, protože na tom s 8/1 to pak zabere 3 hodiny ladění a přesouvání kanálů ;). Je možné že má už slabší zdroj? Nebo špatný LNB, když na jednom STB "polovina" jede? Díky za radu.

smscz
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 2, Eurobird

Měl jsem,mám,podobný problém u FX 7600,prostě na jednom to jde,na druhým ne.Zčásti pomohlo v problémovém přijímači nastavit opakování impulsu do LNB,ale občas si to zase postaví hlavu.Se singl LNBčkama to chodí ok.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

u FX a Twinu mi nešli tri frekv.,pomohlo upraviť čislo frekv. a symb. rýchl. Napr.27500 na 27499 ,teraz to ide OK

krega
Registrace: 2/2009

Nepomáhá ani snížení/zvýšení hodnot, ani zvýšení napětí 14/18V. Kabely jsem zpřeházel, a nic.

smscz
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra