![]() |
|
Skylink problémZdravim, mam tv SONY KDL-32V5800 takze na prijem programov mi staci len modul a karta. Casto mam problem s prijmom programov filmboxov, MGM a viasatov, mohlo by to byt modulom? Mavam tam cierny obraz, niekedy to po minute nabehne, inokedy nie. S ostatnymi programami problem nie je, tie idu stale. |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Skylink problémje fakt že na nabídku multi se nedívám,i když mi jdou, takže nemůžu posoud jestli je někde problém, ale nikdy jsem si nevšimnul, že by nějakej program nešelNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Skylink problémneuvedl jsi to základní!!!!jaký modul používáš k emulaci keys karty!!!To je totíž důležité. Pokud používáš modul nekontabilní s načtením karty,nebo přečtení karty v modulu a nebo načtení přístrojem,tak problémy budeš mít vždy. Nutné vyzkoušet více modulů./seznam modulů cca 10 ks můžu k odzkoušení navrhnout a zapůjčit. Mám jich k dispozici k odzkoušení poměrně dost kusů od mých kolegů, různých druhů kodovacích systému,jenom s tím musíš umět pracovat,když né je Ti to na nic. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Skylink problémno to je modul irdeto myslim, dostal som ho za voucher co bola akcia k televizoru, tak myslim, ze oni asi vedia co mi poslali:) mozno je trochu spomaleny aj ked vacsina programov ide uplne normalne, tak neviem. |
backi
![]() |
|
RE: Skylink problémhttp://www.inzerat.sk/inzerat624896-predam-sat-modul-irdeto-cryptoworks-aces-na-sky.html je to model irdeto cryptoworks priamo na skylink |
backi
![]() |
|
![]() |