![]() |
|
Vlak dětství a naděje v HD na ČTPodle nevhodného slova :))) bude česká televize vysílat seriál Vlak dětství a naděje v HD rozlišení v neděli 28. března v 10:55.Tak jsem jen chtěl někoho poprosit zda to bude natáčet a jestli by to pak někam neupnul nebo udělal torrent na stažení :)) Díky moc! |
skyi
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTpodla nazvu to znie ako film z produkcie CCCP |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTVlak dětství a naděje (TV seriál)Komedie / Drama / Válečný Československo, 1985, 6x60 min Nic ty se neboj! Na tragickej život jsem já pes! :8) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTto bol herecky koncert heleny Ruzickovej ak sa dobre pamatam. R^ |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTTak, tak....Nic ty se neboj!Holt ty mlady uz dnes vedi kulovy, co je pekny film..Ach jo ;P A to je veden v TOP 200 nejlepsich filmu...! |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTJe to jeden z našich nejlepších seriálů, ale pochybuji že bude v HD. Přeci jen už je to letité( myslím že dokonce točené ještě na film) a jestli to předělali na hd utrpí asi kvalita obrazu :))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČT@jerry00 - pokud to bylo natoceno na film, tak kvalita bude mnohem vyssi, protoze rozliseni filmu je nekde uplne jinde |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTČT HD se neustale seka.Proč? R^ |
tons
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTJsem rovněž velmi potěšen R^ R^ |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTTo tons. Tím si právě nejsem jistý. Minulý týden dávali na čt nejakou starou operetku či co, a ta kvalita.Hrůza. Už jsem si toho všim několikrát, že když je to nějaký přepis z analogu na digitál, nebo jak to vysílají nevím, ale bylo to rastrované, vodorovné proužky, někdy i ve špatném pořadí. Nedalo se na to koukat. Takže když v čt neumí ani tohle pořádně tak co vyvedou s HD je ve hvězdáchVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
jerry00Koukám, že si pleteš pojmy z dojmy. Tento seriál byl natáčen na filmový pás, nikoli televizní technologií. Přepis může být velice kvalitní, zvlášť pokud je negativ na který to bylo natočené v dobrém stavu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTTak co Martin79, takhle vypadá "HD" dělané ze staršího filmového matroše?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTTen dnešní první díl měl k HD dost daleko. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
Jak vypadal druhý díl?Bylo to stejné?Komické to měli diváci s TV 4:3.Kolem obrazu černý rámeček. |
tomas123
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Vlak dětství a naděje v HD na ČTTo je osud formátu 4:3, že tam byly po stranách pruhy. Bohužel ten seríál není plný širokohlý formát, ale něco mezi 4:3 a 16:9. Stejný úděl mají hudební stanice na 28.2e, kde videoklipy 4:3 jsou na 4:3 obrazovce dokola olemovány černým pruhem a to jen z důvodu, že jsou ty kanály určené jen pro 16:9 zobrazovač. Osobně raději sleduji na 16:9 televizi obraz formátu 4:3 s postranními pruhy než nějaký degradovaný obraz ať už roztáhlý nebo pomocí jakoby technologií, kdy kraje jsou roztáhlejší, aby střed jakž takž vypadal věrohodně. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
![]() |