Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

progDVB

Mám problém s programom progDVB,mozem si nainstalovat na notebook hociaku verziu,nefunguje mi ani jedna,vypise po spusteni nejaku chybu a koniec.viete niekto poradit co by pomohlo?

Bude ako má byť!

gabricius
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: progDVB

dvb viewer :) v těch nejnovějších verzích je stabilní a bezproblémovej. kvalitní soft.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nainstaluj si microsoft NET framework nebo jak tomu rikaj a je to. me treba ten slavnej dvb viewer vubec nechutna.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

mně taky ne, hlavně to skenování. ale ProgDVB se nedá nijak pohodlně cracknout. existuje na to myslím jenom ten "nulovač" zkušební doby

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Pokial nechces Pro verziu,tak nie je co crackovat,kedze je free

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

ale kdo by nechtěl DVB-S2 a HD

vortimond

No konkretne v tomto pripade je DVB-S2 bezpredmetne,kedze pytajuceho zaujima kvoli DVB-T

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

no jo, máš pravdu. já sem ale vůI

vortimond

co se týče dvb-t tak ti stačí bohatě windows media center, který je standartně ve Vistách, nebo WIN 7. Nebo přes dvbdream dvb-t funguje taktéž korektně bez problémů ;)

netace
Registrace: 12/2008

re: AltDVB

super R^

over
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra