Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

The Pacific

Tak už jsem pochopil ten slogan "Nejsme televize, jsme HBO". Protože televize by nikdy nedala titulky do černého pruhu letterboxu, norma zakazuje tam umísťovat jakoukoliv informaci. Takový obraz se potom nedá zvětšit a celá nahrávka je zkažená. Jenom nechápu jak to dělají na HBO HD, tam není letterbox, to dělají ty titulky dvakrát?

visper
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

re:titulky

a prečo to pozeráš s titulkami? v pondelok o 20.00 to ide s 5.1 aj 2.0 zvukom v češtine. R^

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

RE: The Pacific

A vsimli jste si jak ten 5.1 je zmrsenej? Je o dost mene slyset jak 2.0.

nessi
Registrace: 3/2010

V pondělí jsem to nestihl. Mě jde spíš o princip, když už musí vysílat letterbox, tak ty pruhy musí být černé, pokud tam cokoliv dají, tak vlastně ignorují existenci jiných obrazovek než 4:3.

visper
Registrace: 5/2008

re:titulky

to:nessi-neviem či je "zmrsenej" prerobil som si skúšobne nahrávku do dvd formátu a v domácom kine ide zvuk 5.1 pekne.
to:visper-ak nestihneš v pondelok tak to potom opakujú už nasledujúcu nedeľu s dabingom večer o 22.00 . :)))

Vantage HD 1100S

RAMIREZ

paci, paci, paci - fik :8)

šibal

na HBO HD je vysilan normalne obraz 16:9, neni to 4:3 jako u HBO SD (kde jsou cerne pruhy nahore a dole, ale obraz je bran pak jako celek 4:3, proto maji titulky i pres tyto cerne pruhy)

davebj1
Registrace: 3/2008

HBO HD je stále 16:9, má samostatně řešené jak upoutávky, tak i všechny vlastní promo režijní výstupy! R^ Prostě SD 4:3, HD 16:9!

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Na The Pacific se dívám raději na HBO2 (dnes večer), obraz 16:9 určitě lepší než na HBO 4:3. Ale už se těším na HBO HD :-).
A kde zjistím, který den běží Pacific dabovaný (předpokládám, že to je většina opakování) a který den s titulkama? V programu jsem to neviděl

jirka67
Registrace: 2/2006

A vsimli jste si, ze nyni v pondeli u Pacific 02 sla na HBO2 verze s predmluvou veteranu a na HBO to slo hned od zacatku....?

maxi6
Registrace: 5/2009

re:

to jirka67:v epg za názvom filmu je písmeno T v zátvorkách ako titulky. ak tam nie je tak je to dabing. aspoň u mňa na vantage hd1100s.
to maxi6:ako to myslíš hneď od začiatku veď aj na hbo-sd to išlo s predhovorom veteránov. ;)

Vantage HD 1100S

RAMIREZ

RAMIREZ

neporovnavam HD a SD ale verzi Pacific 02 na HBO a HBO2.

maxi6
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra