![]() |
|
NOVAsport HD and STV3 SDJen tak na osvětu - dívám se právě na live fotbal West Ham United - Wolwerhampton na Novasportu HD a je to very good :O......... sportovní kanály mám seřazené za sebou a tak jsem si teď cvičně párkrát problikl ten samý zápas dává STV3 v SD - na STV3 je to po tom přepnutí z Novasportu HD naprostej otřes, humáč - pouštěl bych to tak muklům v base ;P ......... je to asi stejnej pocit, jako když si šlehnete svijanský máz a potom do sebe obrátíte půllitr lahváče z Lidlu za 3,90 v akci :scared: ......... nevím, asi budu za chvilku odsouzenej si doživotně platit sportovní HD kanály, protože měsíc se dívat na ty SD mazanice ve sportu jsou muka, poté, co jste se namlsali HD kvalitou ( o sport1 a sport2 grrrr netřeba hovořit) :zombie: ......... nebo snad má někdo jiný názor :bomb: ? |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDVětším průserem je, když pak přepneš třeba na ITV HD, která je FTA, nebo zahraniční placenou platformu - to bys pak zase blil z toho, co vidíš na NS HD. Zatím si užívej, od příští sezóny uvidíš Premier League jedině na Digi TV.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinod příští sezóny bude DIGI TV akorát tak za prachy, takže bych musel bejt padlej na hlavu, kdybych si tuto platformu měl snad nějak pořizovat mísato skylinku :zombie:............. já na speciální sportovní FTA HD fríí kanály nedosáhnu - mám monoblok na obě Astry a tím je moje možnost prostě vyčerpána :ogre: |
Bororo
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDDoteraz si neviem zvyknúť po olympiáde na SD programy ... :))) :laughing: |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
polulinp.s. - zase nepřehánej :bomb: - na Novasport HD jde ten fotbal velice slušně na český poměry, kdybych měl blít nad Novasportem HD, tak u STV3 můžu rovnou spáchat harakiri naleštěným mečem ;P |
Bororo
![]() |
|
Bororozkusil si spočítat to sekundové rozmazání obrazu Nova sport HD v neděli při šlágru PL?To bylo snad každé 2-3 minuty aspon v prvním poločase určitě.To je přenos HD?To je ovšem také na menší harakiri. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDSport 2 se ještě dá ale sport 1 otřes. Nezbude nám neš se koukat na španělskou nebo italskou ligu.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
4BororoJaké české poměry ?? Ty si snad platíš od Skylinku balíček, který se jmenuje HD akorát tak na české poměry ??? Já teda ne. Nemůžeš to srovnávat s STV3, která není placená, srovnávej s ostatními pay stanicemi. A tady NS značně pokulhává. |
polulin
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDPocuvaj bororo, typujem ze si este poriadny obraz v HD nevidel ked napises ze NS HD je pozeratelne, nepisem tu zamerne ze to je HD |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
to BororoPozor na Svijanský máz. Do lahváčů přidávají nepovolenou chemickou látku tetrahop, která pomáhá vylepšit pěnu.Dneska je to v MF Dnes.Včera jsem si koupil 3 mázy domů a jak mi chutnaly. R^ Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDů....typujem ze si este poriadny obraz v HD nevidel..." :bigeyes:. no to je možný, když za poriadny obraz nebudu považovat ani ten Australian Open v native na Eurosportu HD, který jsem x zápasů skouknul :zombie: |
Bororo
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDNo, jenomže o Eurosportu tady jaksi není řeč. |
polulin
![]() |
|
RE: NOVAsport HD and STV3 SDTo má Bororo pravdu že na tú STV3 aj STV2 sa nedá pozerať. Nechápem čo to majú za techniku keď všetky české športové prenosy SD idú na mojej 127-ke lepšie. |
Robix2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
@Bororovypovedna hodnota tvojho prispevku = 0Ty porovnavas kvalitu HD obrazu s SD a tvaris sa ako keby si objavil teplu vodu? Co si cakal, STV3 SD na rovnakej urovni ako NS HD? A ked uz sa tak odbavujes nad NS HD tak si skus (ako odporuca kolega vyssie) pozriet fut.zapas na ITV HD, dost zasadne zmenis nazor na kvalitu HD obrazu na Nove. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
quix:bigeyes: :zombie: :))) |
Bororo
![]() |
|
![]() |